Shopsessed: UD Naked 2 en L'oréal



Een tijdje geleden bestelde ik op HQhair.com het tweede Urban Decay Naked Palette! Ik was zo blij dat de site het eindelijk binnenhad. HQhair.com biedt namelijk CONSTANT gratis wereldwijde verzending aan en biedt producten aan tegen zeer competitieve prijzen. Bovendien is het een site uit het Verenigd Koninkrijk en aangezien dat gelegen is in Europa, komen er geen extra douanekosten of andere taxen bij. Ik geef eerst nog wat meer uitleg over HQhair en haar service. Als je daar niet in geïnteresseerd bent, kan je direct overgaan naar pics en swatches van het Naked 2 palette.

Wat meer info over HQhair
Mijn eerste ervaring met HQhair was twijfelachtig. Ik bestelde een Nars-lipstick maar het duurde enkele weken voor hij aankwam i.p.v. 5-7 dagen zoals op de site wordt vermeld. Maar goed.. de mensen van de klantenservice hadden wel altijd mijn mails beantwoord dus ik gaf de site nog een tweede kans. Binnen de 5werkdagen lag mijn Naked 2 palette in de brievenbus! 

Ik merk op de Facebookpagina van HQhair dat de site nog regelmatig problemen ondervindt met onafgeleverde bestellingen en dergelijke. Aangezien de site gratis de producten verzendt, gaan ze meestal voor de goedkoopste verzendoptie waardoor er geen trackingservice is en er af en toe wel eens een pakketje verloren gaat. Dit wordt echter altijd zeer correct opgelost, merk ik: ofwel wordt je terugbetaald ofwel verzenden ze het product opnieuw. Ik moet ook zeggen dat ze een zeer goed uitgewerkte communicatieservice hebben uitgebouwd d.m.v. social media.  Ze hebben FB en Twitter (@HQhair en @HQhair_Help). Vooral de FB-pagina wordt zeer goed onderhouden. Zelfs wanneer je er in het weekend een vraag post, krijg je (over het algemeen) binnen de 10min een antwoord. Super dus! Ik ga zeker nog op deze site bestellen! 

Het Naked 2 palette
Net zoals het eerste Naked palette is dit een prachtig palette met nude kleurtjes. De verpakking is zeer mooi, hoewel ik op voorhand dacht dat ik die niet zo mooi zou vinden. Bij het palette zit een mini-lip junkie en een double-ended oogschaduwkwast met aan de ene kant een kwastje om oogschaduw aan te brengen en aan de andere zijde een blendingkwast.

 

Het palette bevat een mooie variatie van kleuren en finishes. Er zijn zowel koelere als warmere kleurtjes in dit palette te vinden en zowel matte als shimmery oogschaduwen. Zoals we van Urban Decay gewend zijn, is het merendeel van de oogschaduwen wel shimmery (4 van de twaalf zijn mat), maar dat vind ik helemaal niet erg aangezien ik shimmery oogschaduw mooier vind.

De eerste, derde, vijfde en laatste oogschaduw zijn mat
zonder flits
met flits
De pigmentatie is fantastisch, maar ook dat zijn we van Urban Decay gewend. De matte tinten lijken iets minder gepigmenteerd wanneer geswatched maar op het oog zijn ze duidelijk zichtbaar (dit is trouwens ook zo voor het eerste Naked palette). Een diepgaandere review en vergelijking met het eerste palette volgt binnenkort.

Aankopen L'oréal
Tijdens de krokusvakantie sprak ik af met drie andere Belgische beautyblogsters voor een shopdagje in Brussel. Samen met Maaike en Aureline van Honestbeauty en Sofie van Muffins at Tiffany's trok ik naar de Nieuwstraat, vervolgens naar Cosmeticary en Bobbi Brown, dan naar Make Up Forever en om af te sluiten naar de Louizalaan waar o.a. MAC is.

Het was echt een superleuke dag en onze portemonnee is nog vrij goed gespaard geweest! Ik kocht drie dingen van L'oréal: één van de nieuwe Caresse lipsticks, nog een Infallible oogschaduw en de Studio Secrets Primer.


Bij DI was er een actie an de gang waarbij je 4€ korting kreeg bij aankoop van twee L'oréal producten. Hier maakten we dan ook gebruik van: allemaal samen kochten we 8 make up-producten van  L'oréal. 

Bij de Caresse lipsticks (13,99€), een nieuwe lijn hydraterende lipsticks, ging ik voor de kleur 03 Lovely Rose. Het is  een bubblegum pink met een glossy finish. Ik wilde niet voor een te lichte kleur gaan omdat die niet altijd op mijn lippen zichtbaar zijn.


Bij de Infallible oogschaduw (9,99€) koos ik de kleur Flashback Silver, een supermooie zilveren kleur met een paarse schijn. Deze oogschaduw zijn echt fantastisch mooi en gepigmenteerd, je moet ze zeker eens bekijken als je bij Kruidvat of DI bent. 


Tot slot nam ik de smoothing, resurfacing Studio Secrets primer (15,99€, geloof ik) mee. Dit deed ik nadat Maaike me vertelde hoe goed deze wel was en me de hare liet proberen op mijn hand. Hij voelt echt fantastisch aan! 


Hier zijn al enkele swatches van de producten die ik kocht. Review komen er zeker en vast nog aan! Op de eerste twee foto's zien jullie een dikke swatch van de primer, op de laatste twee is de primer geblend op de linkerkant van mijn hand.

zonder flits
met flits


zonder flits
met flits

Wat denken jullie van mijn aankoopjes? 
Hebben jullie al een van deze producten geprobeerd? Positieve of negatieve ervaringen?

xoxo

Sofie





16 reacties:

Eva M. zei [Beantwoorden]

Leuke aankoopjes ! Ik kijk er wel naar uit om het Naked 2 palette ook aan te schaffen !

Sophie (www.myveryownlookbook.com) zei [Beantwoorden]

Hoeveel heb je nu voor het palette betaald? De webshop klinkt erg goed dus misschien ga ik m hier ook bestellen (:

Cynthiiaa zei [Beantwoorden]

Mooie producten, vooral de Naked Palette, gorgeous! :D Ik kon nog niet alle producten en hebbze zelf ook niet in mijn stash.

Bellachique zei [Beantwoorden]

Super dat je ook de Naked 2 nu hebt :). Heel leuk ook dat je met twee andere blogsters ging winkelen :).

beauties zei [Beantwoorden]

toffe producten :)

Unknown zei [Beantwoorden]

Leuke aankoopjes en review.:)

Lisa zei [Beantwoorden]

Oh, deze site kende ik nog niet, bedankt voor de tip! Het Naked2 palette ziet er echt prachtig ui!

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

44€ =)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

De palette is echt prachtig. Daar heb je echt plezier van :)
liefs, xxx

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Superleuke aankopen! Ik ben zelf ook in blijde verwachting van het UD NAKED2 palette :-)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Je hebt leuke spullen gekocht !

Charlotte zei [Beantwoorden]

wauw dat naked palette!
superrx

Stasja zei [Beantwoorden]

Ik heb al vaker bij Hqhair besteld en is bij mij altijd goed gegaan. Ook handig voor Nars producten. En het Naked 2 palette staat heeel hoog bovenaan mijn wishlist. :)

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Wow! Jij hebt je goed kunnen inhouden zeg! Al die shops en maar drie dingetjes gekocht, proficiat!

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Ja he :D Kwas trots :p

Aureline zei [Beantwoorden]

Ik vond het ook super leuk en zeker voor herhaling ! Mooi pallet en ook goede pigmentatie. Ik ben heel tevreden van die lipstick. Wil nog een paar andere kleuren inslaan :p

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.