Gastartikel || Trend: Caviar NailsVorig jaar is deze trend al gezien op de catwalks van New York en Milaan, maar deze zomer lijken de ‘caviar nails’ ook door te zijn gebroken bij het grote publiek. Afgelopen weken is de trend veel gespot op grote feesten en aan de Europese stranden. Met caviar nails wordt bedoeld dat de nagels worden besprenkeld met spikkeltjes van allerlei felle kleuren. Deze nail-art kan goed aansluiten bij je outfit, want t-shirts met spikkeltjes zijn helemaal in de mode dit najaar.

Het merk Ciaté heeft zogenaamde caviar pearls op de markt gebracht. Het is vernoemd naar kaviaar, waardoor het direct een luxe-uitstraling heeft. Kaviaar zijn ook kleine bolletjes, dus de vergelijking is makkelijk gemaakt. Kaviaar staat bekend als een dure delicatesse en wat dat betreft gaat de vergelijking hier ook op. In Engeland kost een flesje gemiddeld £18,-, wat betekent dat ze in België rond de €22,- zullen kosten. Maar dan heb je ook wat!

Er bestaan 3 kleuren caviar pearls: Rainbow, Mother of Pearl en Black Pearls.

Het is een heel karwei om de spikkels op je nagels aan te brengen. Als je niet zo handig bent dan zal het waarschijnlijk wel een aantal keer verkeerd gaan voordat je het onder de knie hebt. Als je veel met make-up bezig bent, dan is het waarschijnlijk niet zo moeilijk. Eerst doe je een eerste laag nagellak op je nagels. Vervolgens doe je jouw nagels één voor één nog een keer en strooi je de pareltjes over de nog natte nagellak. Daarna moet je het geheel goed aandrukken zodat de parels blijven kleven aan de nagellak. Tenslotte laat je alles 20 minuten drogen en voilà..je nagels zien er sprankelend uit! Nu hoef je er alleen nog maar een passende outfit bij te shoppen, bijvoorbeeld bij Zalando.

Na het zien van dit filmpje krijg je een goede indruk van hoe je het aan moet brengen en hoe het werkt.6 reacties:

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Het concept is heel leuk en het effect is knap, maar jammer genoeg blijft het naar het schijnt niet zo goed zitten. Na amper een paar uurtjes begin je al overal bolletjes achter te laten. Een beetje zoals Hansje en Grietje dus, maar dan met kaviaar ;-)

beauties zei [Beantwoorden]

heel mooi maar ze vallen er snel af en dat is jammer :)

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik vind het wel eens leuk voor een feestje ofzo

ValleyDoll zei [Beantwoorden]

Ik vind het wel een leuk idee zo !

Myveryownlookbook Sophie zei [Beantwoorden]

ik vind het wel cute!

xoxo

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ik vind het er zo leuk en apart uit zien.
Liefs, xxx

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.