Review || Batiste Dry ShampooDroogshampoo..een handig product maar om eerlijk te zijn, gebruik ik het liever niet. Al diegene die ik al gebruikte hadden niet echt de lekkerste geur. De geur doet mij een beetje aan wasgoed denken en hoewel ik die geur op wasgoed wel kan appreciëren wil ik liever niet dat mijn haren zo ruiken. 

Ik heb op de Batiste Dry Shampoo na, nog maar een andere getest dus ik heb niet veel om mee te vergelijken. Allereerst kan ik zeggen dat de verpakking van Batiste me helemaal mee had. Lekker kleurrijk en vrolijk. I love it!


De geur, zoals ik al zei, is oké maar voor mij niet echt een geur die ik in mijn haren wil. Stinken doet deze droogshampoo echter zeker niet, maar gewoon: het had wel een appelgeurtje mogen zijn zoals mijn lovely Head&Shoulders shampoo.

Ik had al veel goeds gelezen over deze droogshampoo en dat was dan ook de reden dat ik hem aanschafte. Spijtig genoeg werkt hij voor mij echt niet. Ja, het zorgt ervoor dat mijn haar er niet meer vettig uitziet maar daar staat wel wat tegenover. De witte korreltjes zijn echt merkbaar aanwezig (ik had dit met de andere droogshampoo absoluut niet) en hoewel mijn haar er frisser uitziet, voelt het een stuk minder fris. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn haar meteen moet wassen als ik deze droogshampoo gebruik, waardoor hij eigenlijk zijn doel voorbijschiet. Ook jeukt mijn haar soms na het gebruik van deze droogshampoo, wat ik echt vervelend vind.

Ik gebruik de Batiste droogshampoo dan ook enkel in uiterste nood en als ik niet te lang daarna toch mijn haren kan wassen. Door de goede reviews had ik hoge verwachtingen en vind ik het toch wel spijtig dat hij voor mij niet werkt. Nu, ik denk dat hij zo'n 3,50€ kost dus veel heb ik niet verloren.

Gebruikte jij deze droogshampoo al eens?? Werkte hij voor jou wel???
Wat is jouw favoriete droogshampoo???

xoxo

Sofie

11 reacties:

Vera zei [Beantwoorden]

Voor mij werkt hij wel fijn :) Jammer dat ie dat bij jou niet doet!

beauties zei [Beantwoorden]

jammer dat hij voor jou niet werkt :(

ValleyDoll zei [Beantwoorden]

Ik heb nog nooit een droogshampoo geprobeerd. Lijkt me nuttig maar ik spring liever snel onder de douche om mijn haar te wassen.

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Ik heb deze droogshampoo nog niet geprobeerd, maar zoals je zegt: voor die prijs kan je 't maar proberen, eh. Ikzelf gebruik er eentje van Osis. Hij ontvet je haar en geeft ook nog eens wat extra volume. Mooi meegenomen dus!

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik vind deze heel erg fijn! Jammer dat hij voor jou niet werkt...

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik vind hem wel goed werken maar gebruik hem echt alleen maar in noodgevallen. Geef mij ook maar fris gewassen haar :)

Olivia zei [Beantwoorden]

Ik heb nog nooit droogshampoo gebruikt. Ik zie dat niet direct goed komen met mijn krullen, want heb ik een 'coupe ontploft' :)

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Heb deze ook nog nooit geprobeerd. Denk dat ik al zo'n 2 jaar geen droogshampoo meer gebruikt heb maar hier thuis staat een ander merk. Toch een leuke verpakking, staat alleszins leuker in de badkamer dan die van ons ;-)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Misschien als je de bruine variant koopt?

Sofie zei [Beantwoorden]

Ik gebruik de bush variant van deze droogshampoo en ik ben et eigenlijk echt wel tevreden van. Die ruikt natuurlijk wel een beetje beter:)

Tessa zei [Beantwoorden]

Agree met het appelgeurtje!!! :d was het maar zo'n feest

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.