Shopsessed || ClarisonicSoms doet ne mens eens ne zotten aankoop! Wel, ik heb me ook (alweer eens) laten gaan. Ik hoor ondertussen al jaren Amerikaanse Youtube-guru's stoefen over een toestel genaamd 'Clarisonic'. Het zou wonderen doen voor de huid en laat dat nu net zijn wat ik met mijn rebelse huid van de laatste tijd nodig heeft. De prijs is ondertussen al wat gedaald, maar het is toch nog een prijzig speelgoed hoor! De prijzen variëren tussen 130 en 200€.


Maar wat is die Clarisonic nu eigenlijk? De Clarisonic is een sonische borstel die ervoor zorgt dat je de huid dieper kan reinigen. Velen vergelijken het met een elektrische tandenborstel voor het gezicht (en het lichaam, afhankelijk van het model). 

Enkele claims:
  • Je huid wordt 6 keer beter gereinigd. Resultaat: een superschone huid.
  • Je stimuleert de doorbloeding. Resultaat: betere huidtint.
  • Clarisonic geeft droge plekjes de hydratatie die de huid nodig heeft. Resultaat: je ruwe, droge plekjes verdwijnen.
  • Clarisonic exfolieert zachtjes (beter dan een scrub of peeling). Resultaat: de huid wordt zachter en gladder.
  • Clarisonic verstevigt de huid. Resultaat: verslapte huid wordt strakker en de textuur verbetert.
  • Dode huidcellen worden verwijderd. Resultaat: een stralende huid. Een goede voorbereiding op zelfbruiningslotion!
  • Collageen wordt gestimuleerd. Resultaat: minder rimpels, bestaande lijntjes verdwijnen. Poriën worden schoongemaakt en sluiten beter. Resultaat: een gladde, egale huid.
  • De balans in je huid wordt hersteld door de sonische technologie. Resultaat: minder glim, minder onzuiverheden, een stralende huid.

De Clarisonic is verkrijgbaar in verschillende modellen: MIA, MIA2 en PRO. De MIA en MIA2 zijn de compactere, meer travel-friendly versies van de Clarisonic PRO. Het verschil tussen MIA en MIA2 is dat je bij MIA2 een jaar langer garantie hebt, uit 2 snelheden kunt kiezen en dat hij een timer bevat die aangeeft hoe lang je de borstel op elk deel van je gezicht moet gebruiken (20sec op het voorhoofd, 20 sec op de neus en de kin en 10 sec op elke kaak, dit zou o.b.v. onderzoek de meest geschikte gebruikswijze zijn). 

Bij elke versie krijg je ook een of meerdere skincare-producten
Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom je voor de PRO zou gaan. Wel, de PRO is niet enkel voor het gezicht bedoeld maar heeft ook een Body Brush. Doordat de Clarisonic onder andere licht exfolieert, is deze versie erg handig voor mensen die bijvoorbeeld vaak zelfbruiner gebruiken. Ook heeft de PRO een handige houder, die tevens de oplader is zodat je jouw Clarisonic mooi kan plaatsen in je badkamer. Tot slot heeft de PRO vier snelheden, zodat je hem helemaal op je eigen wensen kan afstellen. Uiteraard gelden alle voordelen van de MIA2 t.o.v. de MIA ook voor de PRO.

De Clarisonic PRO met de Face Brush Head op het toestel en de Body Brush ernaast
Binnen de verschillende modellen kan je nog kiezen uit verschillende kleuren en soms ook aangepaste versies. Deze kan je hier beter bekijken.

De Clarisonic PRO in zijn oplader
De Clarisonics zijn lang niet verkrijgbaar geweest in België en Nederland. De webshop Freshwatervalley.com bracht daar echter verandering in. Oorspronkelijk zou ik voor de MIA2 gaan maar door een vergissing m.b.t. het aantal beschikbare roze MIA2's, kreeg ik een gratis upgrade naar de PRO. De service van deze webshop is top! Ik had het toestel binnen enkele dagen bij me thuis en de communicatie met de webshop verliep supergoed. Zeker een betrouwbare webshop om zo'n aankoop te doen.

Jullie mogen zeker nog een uitgebreide review verwachten, want ik denk dat dit 'borsteltje' toch wel mijn duurste beauty-item is. Nu is de vraag alleen nog, was hij het waard?

Kenden jullie de Clarisonic al?
Zouden jullie overwegen om de Clarisonic aan te schaffen? Zo ja, welk model?

xoxo

Sofie

12 reacties:

ValleyDoll zei [Beantwoorden]

Ik kende het al en overweeg al langer om eentje aan te schaffen maar de prijs houdt me nog altijd een beetje tegen. Ben zeker en vast benieuwd naar je review en dan zou ik misschien ook wel eens overstag durven gaan ;-)

beauties zei [Beantwoorden]

nog nooit van gehoord :) ben superbenieuwd!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Wauw, deze staat al zo lang op mijn verlanglijst. Niet normaal. Hahaha. Maar ik ben zo benieuwd naar het resultaat op langer termijn. Echt een aanwinst.
Liefs, xxx

Delphine zei [Beantwoorden]

Ik had dit ook al eens gezien op youtube, een guru mocht er twee weggeven maar ik had jammer genoeg niet gewonnen.

Lisa zei [Beantwoorden]

Ik kende dit product al, maar toch vind ik het wat prijzig hoor... Ben benieuwd naar de werking!

Elien zei [Beantwoorden]

Ik kende het al, ben er nog steeds benieuwd naar!

Vera zei [Beantwoorden]

Ik kende het nog niet, dus ben heel erg benieuwd!

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Inderdaad niet goedkoop. Ik ben benieuwd naar de review!

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik kende het al maar ben erg benieuwd naar je review !

Jolien zei [Beantwoorden]

Ik kende het nog niet maar zou het waarschijnlijk wel aanschaffen.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik kende het al maar ik wacht nog even tot ik werk voor ik het aanschaf :)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik heb gisteren de aria besteld.Ik hoop dat het echt zo goed is als wat men beweerd.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.