Matrix Biolage Exquisite OilMatrix Biolage heeft sinds kort vier nieuwe producten aan haar gamma toegevoegd. Elk van deze producten bevat Moringa Oil Blend. Moringa Olie is afkomstig van de Moringaboom, beter bekend als 'de boom die nooit sterft. De boom staat bekend voor zijn zuiverende kracht en kan zorgen voor extra uitstraling en strijden tegen veroudering. Oké, maar wat doet hij dan voor je haar? Wel de Moringa Oil Blend die in deze producten terug te vinden is, geeft je haar een langdurige glans, beschermt het tegen agressies van buitenaf en revitaliseert het zonder residu's na te laten.

Het nieuwe gamma bestaat uit een Micro-oil Shampoo, een Oil Ritual Masker, een Replenishing Treatment en een Deep Replenishing Treatment. 

De Micro-oil Shampoo reinigt en voedt het haar zodat het weer levendig wordt, zijdezacht aanvoelt en er gezond uitziet. Prijs: 14,20€ (250ml)
Dit Oil Ritual Masker maakt dof haar opnieuw glanzend, zacht en bewerkbaar. Bovendien stopt het masker het kroezen en bevat het geen siliconen. Prijs: 21€ (150ml)
De Replenising Treatment is een multifunctioneel serum dat garant staat voor glans, voeding en controle. Je kan het serum gebruiken voor de shampoo, samen met de conditioner, tijdens de styling of als masker tijdens de nacht. Prijs: 17,50€ (92ml)

De Deep Replenishing Treatment is de ultieme salonbehandeling. Je kan deze behandeling zowel warm als koud gebruiken. Voor de warme behandeling moet je de tube gedurende een minuut in heet water stoppen. De warme behandeling zal het haar nog diepgaander verzorgen. Spijtig genoeg is dit product enkel bestemd voor kapsalons en wordt het niet doorverkocht. Ik was er anders wel erg benieuwd naar.


De Replenishing Treatment zit inmiddels in de testfase en totnogtoe ben ik very impressed. Ik heb de olie echter nog maar op één manier gebruikt (als standaard haarolie, na het wassen) terwijl je ze op 6 manieren kan gebruiken. De full review zit er dus zeker nog aan te komen, maar daarvoor wil ik eerst alle manieren uitgeprobeerd hebben.

Hier kunnen jullie alvast lezen waarvoor je de olie kan gebruiken: 
  1. Als gladmakende massage voor je shampoo
  2. Om droge haaruiteinden en -punten te herstellen en glans te geven
  3. Om extra droge punten tijdens de nacht extra te voeden
  4. Om je haar na een shampoobeaurt te ontwarren en extra bewerkbaar te maken
  5. Om het haar voor het drogen of de styling te beschermen
  6. Kan gecombineerd worden met eender welke verzorging voor extra glans, zachtheid en bewerkbaarheid.
Deze producten zijn enkel in kapsalons te verkrijgen.

Probeerden jullie ooit al producten van Biolage uit?

xoxo

Sofie

6 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

nog niet uitgeprobeerd :)

AnnaSophia zei [Beantwoorden]

Die olie lijkt me wat! Waiting ;-)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Het lijken me goede producten, ik hoop dat je ze ook in Nederland kan kopen!

XO

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Ik heb gisteren nog een masker van Matrix Biolage gebruikt, zeker fijne producten. Deze haarolie kende ik nog niet.

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Ik ben een grote fan van haarolie ! Deze klinkt alvast erg fijn !

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Geen haarolie voor mij. Het geeft zo'n vet gevoel, en daar hou ik dus niet bepaald van. De meeste haaroliën beweren wel dat ze ook geschikt zijn voor haar dat snel vet wordt, maar ik weet het toch niet zo... Ik blijf voorlopig wel bij mijn vertrouwde haarverzorging :-)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.