Shopsessed || The Body Shop


The Body Shop is intussen een van mijn favoriete winkels geworden. Je hebt er echt heerlijke producten met fantastische geuren. Als ik er binnenwandel, wandel ik dan ook vaak met iets naar buiten. Nu hebben ze sinds kort een aantal Body Mists aan hun gamma toegevoegd. Ik, die altijd jaloers was op meiden uit de USA met hun Bath and Body Works en Victoria's Secret, was dan ook superblij met deze nieuwe toevoeging.


Misschien weten jullie het al, maar Mango is mijn favoriete TBS-geur. Mijn keuze was dan ook snel gemaakt. Nu ik toch aan het rondsnuffelen was, snuffelde ik nog wat verder. Ik merkt de Dreams Unlimited Sun Fresh EDT op, die ik al eens geroken had op het Beauty With Heart Event van een paar maanden geleden. Heaven! Ik vond de geur al lekker op het event maar nu kon ik hem echt niet laten liggen. Hij is namelijk Limited Edition. 


Ik had een bon voor een gratis Peppermint Cooling Footspray, very refreshing indeed en blijkbaar had ik ook nog twee kortingsbonnen van 5€ staan. De Body Mist kostte 9€ en de EDT 19,95€ maar ik betaalde slechts 18,95€ voor de twee! 

Heb jij al een van de Body Mists uitgeprobeerd?

xoxo

Sofie

9 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

dat flacon met groen en blauw is prachtig :D

Vera zei [Beantwoorden]

Die eau de toilette heb ik ook en ik heb ook twee body mists. Heerlijke producten!

Bee Taelemans zei [Beantwoorden]

Ik kan ook de body shop niet in gaan zonder met iets naar buiten te komen! En ik heb al veel met de body mists in mijn handen gestaan maar nog niet meegenomen, misschien dat ik dat toch maar eens moet doen!

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Ik kocht eerst de kokosnootversie, maar ik vind hem vrij artificieel ruiken. Een beetje té. Nadien heb ik die met moringa gekocht en die is echt heerlijk! Vanille en shea ruiken ook heel lekker.

MySuperSweetLife zei [Beantwoorden]

Lijken me heerlijke producten! Vooral die parfum!
Liefs

PinkFairy zei [Beantwoorden]

die cooling spray heb ik ook gehad! hij voelt heerlijk aan... de eerste paar minuten. na een tijdje werkte hij bij mij helemaal niet meer :P maar wel even lekker voor een paar hete dagen :)

Jolien zei [Beantwoorden]

De body mist is echt heerlijk

Sofie zei [Beantwoorden]

Ik gebruik momenteel een Body Mist in 'Moringa' and I like it! Maar ik hou nog meer van die footspray :) Serieus, ik kan niet meer zonder!

Purplish Polish zei [Beantwoorden]

Ik heb in de winkel gestaan, ze geroken, ze getest... maar het was niet van "hebben" dus ik heb er geen meegenomen.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.