Review || Yves Rocher Culture Bio Bodyscrub


Ik heb mijn Holy Grail scrub gevonden! Bereid je dus maar voor op een lofrede, want ik heb echt niets slecht over deze scrub te zeggen.


Om te beginnen: ik ben niet persé een scrubliefhebber of een Yves Rocher-liefhebber, 't is te zeggen ik heb eigenlijk nog niet zo veel van het merk geprobeerd. Ik had dan ook geen specifiek hoge verwachtingen van deze scrub en verwachtte een scrub als een ander. Maar, wat heb ik me vergist!!! Deze scrub is fantastisch and I'll tell you why!

First off, de geur: zure snoepjes met een twist. 't is nu niet dat ik erbij wegzwijmel, maar ik kan de geur wel appreciëren. Ik ben nu ook geen held in geuren omschrijven maar zure snoepjes ruik je echt in deze scrub. De twist die eraan zit is lichtjes kruidig, een echte 'natuurgeur'. De geur is heel zacht en subtiel, iets wat ik eigenlijk wel weet te waarderen. 


Next, textuur: een doorschijnende gel met gemalen pitten van biologisch geteelde amandelen. Deze gemalen pitten zijn niet superklein maar wel erg zacht voor de huid. Wat ik ook erg aangenaam vind is dat de scrub lichtjes schuimt, iets wat ik nog nooit bij een scrub zag. Zeker een pluspunt voor mij, I don't know why maar I love schuim!


Wat de werking van deze scrub betreft, ben ook helemaal in love. Sinds ik deze scrub gebruik heb ik van meerdere mensen complimenten gekregen over de zachtheid van mijn huid (én ik had bovendien op die momenten geen bodylotion aangebracht). Ik voel trouwens zelf een beduidend verschil en ook dat heeft nog geen enkele scrub me bezorgd. Babybilletjes? Ik voel zelfs nog zachter aan (no lie, sorry baby's!). Echt, ik wou dat internet een voelfunctie had, dan mochten jullie allemaal mijn arm eens aaien :p Ik ben zeker dat iedereen meteen naar de winkel zou rennen achter deze scrub. 

Ik heb deze scrub trouwens ook al op mijn gezicht geprobeerd en ook daar werkt hij superfijn. Hij is totaal niet te ruw en maakt ook je gezicht superzacht.


Zoals ik al zei is deze scrub echt een holy grail van mij geworden. Zolang hij in de winkels blijft liggen, zal hij ook in mijn badkamer aanwezig zijn! Ik kom het niet zo vaak tegen dat ik echt een product tot holy grail kan promoveren, maar bij deze was dat een no-brainer. Deze scrub is trouwens ook nog eens voor 99% natuurlijk en bevat geen parabenen. Does it get any better? Yes, it does! Ik hoef namelijk geen zotte toeren te doen om deze holy grail ten allen tijde in mijn badkamer te hebben want mijn baby kost maar 10,90€ + Yves Rocher doet vaak kortingsacties en dergelijke! 

De Culture Bio-lijn bestaat ook nog uit verschillende andere producten (zie afbeelding hieronder). Elk van deze producten is verrijkt met biologische aloë vera en parabeenvrij. Ook wordt voor elk verkocht product een boom geplant. Je koopt hem dus niet alleen voor jezelf maar je doet er iedereen een plezier mee! Als dat geen perfect excuus is om de boyfriend, mama, ... aan te smeren =D


Het is overduidelijk dat ik gek ben op deze bodyscrub, mijn review is hier bijna een verkoopspraatje geworden. Maar in my defense: je zou mijn velleke eens moeten voelen! LOL Je kan deze scrub kopen in de Yves Rocher-winkels of op de Yves Rocher-website.

Wie van jullie gaat deze scrub eens proberen? :-D

xoxo

Sofie

12 reacties:

Vera zei [Beantwoorden]

Lijkt me een fijn product!

beauties zei [Beantwoorden]

misschien :)

Zoë zei [Beantwoorden]

Hmmm, mijn zelfgemaakte scrub doet zijn werk ook bijzonder goed, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Ik ga hem misschien wel eens proberen. Ik gebruik momenteel een gezichtsscrub van Yves Rocher met abrikozenpit en die is ook hemels!

Nikita zei [Beantwoorden]

Dan ga ik hem ook halen ! ik heb toch een yves rocher klantenkaart

Hedwig zei [Beantwoorden]

Ik ga 'm ook halen Nikta! Tijd voor een shopping-date?: p

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Klinkt heerlijk ! Volgende keer dat ik je zie, zal ik eens over je arm wrijven hé ;)

ValleyDoll zei [Beantwoorden]

Lijkt me fijn. Hoewel ik zelf niet veel producten heb van Yves Rocher vind ik het toch een underrated merk want er zitten zeker goeie spullen tussen.

Elien zei [Beantwoorden]

Nu ben ik wel héél curieus na zo een lovende review!

Lasuperbelle zei [Beantwoorden]

Leuk!!

Die ga ik maar eens halen ;-)

deijsprinses zei [Beantwoorden]

Oh la la! Je maakt me wel heel erg benieuwd! Zal ik me eens aanschaffen met een kortingsbon :)

Petra zei [Beantwoorden]

Oh, die wil ik nu ook :)
KLinkt heerlijk, en ik ben een scrub-fan :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.