Lush, Compounders On Tour 2012Compounders? Yes, my dear! De compounders zijn dé fabrikanten van the lovely Lush-producten, also know as 'de handen van Lush'. Als ik dat hoor, dan denk ik meteen aan die stickertjes op de producten waarop je kan lezen wie je product maakte. Misschien herken ik wel iemand! Eh.. no, you won't.

Anyways, die fameuze fabrikanten doen dus een heuse tour door Frankrijk, België en Luxemburg. Op vrijdag 10 augustus zijn ze te gast in de Brusselse Lush in Rue Fripiers van 14u30 tot 18u30 en op zaterdag  11 augustus in de Antwerpse Lush, eveneens van 14u30 tot 18u30. De compounders die naar ons Belgenlandje komen, heten Daniel Lewis en Neringa Vilericute.


Natuurlijk komen ze niet gewoon als attractie. Ze gaan een demonstratie houden en de aanwezigen tonen hoe de bruisballen van Lush bereid worden. Je kan hier zelf ook aan meedoen en je eigen bruisbal maken, die je achteraf mee naar huis mag nemen.


Sounds like fun! Ik heb eerlijk gezegd wel zin om vrijdag naar de Brusselse Lush te gaan maar ik heb nog niemand gevonden die mee kan/wil. Als er kandidaten zijn, please comment below!

Wie gaat zijn eigen bruisballen maken????

xoxo

Sofie

3 reacties:

Frauke zei [Beantwoorden]

Superleuk, maar ik kan niet :(

Kiss and Makeup zei [Beantwoorden]

Wat leuk! Lijkt me supercool, zelf zo'n bruisbal maken :-) Niet dat ik hem ooit zou gebruiken dan.

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Damn, ben hele week in Brussel behalve vrijdag, grrrr! Wat een superleuk idee van hun, way to go Lush! <3

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.