AXE Anarchy Déodorant For HerIk heb deze deodorant nu toch zeker een maand in huis en heb hem dan ook uitvoerig kunnen testen (de shoplog kwam met wat vertraging online aangezien er nog een heleboel artikels ingepland stonden maar ik heb hem effectief al een tijd aangekocht). Laten we er meteen invliegen, want ik weet dat velen onder jullie hier benieuwd naar zijn. 

Eerst en vooral de verpakking: typisch AXE. De kleurtjes zijn aangepast, maar de fles blijft dezelfde. Dat mag ook wel, vind ik, het blijft uiteindelijk ook AXE. Ik kan ook niet meteen een deo voor ogen halen die een spectaculaire verpakking heeft, dus daar doen we het niet voor. 


De geur? Heerlijk. In tegenstelling tot wat ik op verschillende blogs las, vind ik de geur helemaal niet zwaar. Geuren beschrijven is nu niet mijn sterkste kant maar ik ruik peer en meloen ofzo.. in alle geval iets fris en fruitigs. Iedereen die mannen kent die AXE gebruiken, weet dat de geur van de AXE-deodorants vrij aanwezig is en ook even blijft hangen. Zo ook bij deze deo, hoewel ik vind dat hij minder aanwezig blijft dan de AXE-deodorants die mijn vriend gebruikt. Dat vind ik eigenlijk positief, aangezien ik liever naar mijn parfum ruik dan naar mijn deo :p

Nu over de werking. Wat ik belangrijk vind bij deodorants is dat ze in de eerste plaats niet vies gaan ruiken. Ik heb eigenlijk nooit last van een 'zweetgeur', maar iedereen kent wel die deodorants die zo vervagen naar een rare geur wanneer je wat transpireert. Wel, die geur wil ik dus vermijden. Ten tweede wil ik ook dat mijn deodorant mijn oksels zo droog mogelijk houdt. Meestal zijn stick- of crèmedeodorants daar iets beter in, maar ook van sprays verwacht ik dit. Tot slot wil ik ook het liefst van al geen witte strepen op mijn kleding. Ik heb de AXE deodorant op deze drie vlakken vergeleken met twee deodorants die ik regelmatig gebruik (een van Nivea en een van Rexona). Ik gebruikte soms gewoon de AXE-deo of ik spoot onder een oksel AXE en onder de andere een ander merk om te kunnen vergelijken. 


Meteen wanneer ik de AXE deodorants opdeed, zag ik dat hij geen witte strepen maakte op mijn kleding. Dat is al één op drie! Wat het droog houden van de oksels betreft, scoorde AXE beter dan de twee andere deodorants. Twee op drie voor AXE! Maar.. spijtig genoeg scoorde AXE minder goed op het derde punt. De Anarchy-deo zorgde na een tijdje soms wel voor die rare geur. Zoals ik al zei geen 'zweetgeur' maar gewoon ook niet een geur waar je niet naar wil ruiken. Bij de andere deodorants had ik dit probleem niet. Ik heb ook aan mijn moeder gevraagd om de deo te testen en haar bevindingen kwamen overeen met de mijne. Zij blijft bij Nivea of Dove. Af en toe had ik trouwens nog een rare bijwerking. Soms wanneer ik de AXE Anarchy gebruikte, voelden mijn oksels na enkele minuten branderig aan. Dit was trouwens niet meteen na het scheren. Als iemand weet waardoor dit kan komen, please tell me. Ik dacht dat er misschien een product in zat waar ik niet goed tegen kan, maar dan zou ik toch altijd een branderig gevoel ervaren?

Nou goed, ik heb echt mijn best gedaan om gek te zijn op deze deo. Ondanks het branderige gevoel dat ik er soms door kreeg, bleef ik de deo dagelijks gebruiken maar langzaamaan greep ik terug naar mijn andere deodorants. Ik vind de AXE-deodorants van mijn vriendje echt fantastisch. Zelfs na het sporten ruikt mijn vriend nog heerlijk fris en ook als ik zijn deo's gebruik (bvb. als ik bij hem ga slapen en mijn deo vergeten ben) ben ik er zeer tevreden over. Daarom hoopte ik echt dat deze deo even super zou werken voor mij. Om de een of andere reden werkt de vrouwenversie echter minder goed voor me. De prijs voor deze deo ligt rond de 4,20€, ik kocht de mijne bij Kruidvat. 

Hebben jullie ervaringen met de AXE Anarchy for Her?  
Heeft iemand een idee waarom ik soms een branderig gevoel had (niet door te scheren!)?

xoxo

Sofie

6 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

snowwhiteglamour had ook dat probleem met dat branderig gevoel

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Dit is mijn favoriete deo.
Liefs, xxxx

Sofie zei [Beantwoorden]

Ik heb deze deo nog niet geprobeerd, maar ik ga er toch wel eens naar kijken. Zoals je zelf ook zegt: de deo's voor mannen zijn geweldig :) Hopelijk heb ik niet te veel last van dat branderig gevoel...

Lisa zei [Beantwoorden]

Ik heb deze nog niet geprobeerd. Ik ga er wel eens naar kijken maar ik ben toch een beetje "wantrouwig". De mannengeuren van AXE vind ik namelijk maar niks...

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Deze ga ik niet kopen, doe mij maar een neutraal geurtje als deo.

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Ik ben wel dol op de mannendeo's van Axe (niet voor mij, maar voor mijn vriend haha), dus ik wil hier wel eens aan sniffelen.

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.