Re-Review: Sampar Hâlé Simple (Laatste update!)


Mijn oorspronkelijke review (die jullie hier kunnen vinden) van de Hâlé Simple of A Hint Of Fresh Air was zeer lovend. 


Over de werking kan ik nog altijd geen slecht woord zeggen, maar enkele dagen geleden ontdekte ik iets waarvan ik, op zijn minst gezegd, onder de indruk was. Ik heb dit product een hele tijd (zeker een maand) 's morgens en 's avonds gebruikt om er een goede mening over te kunnen vormen voor de eerste review. Daarna testte ik wat andere crèmes uit, dus heb ik hem eigenlijk niet meer gebruikt. Nu ziet mijn huid de laatste tijd er verschrikkelijk uit en dacht ik meteen terug aan mijn geliefde Hâlé Simple maar.. ik kreeg er niets meer uit. Op? Na een maandje zou toch wel snel zijn hé! Ik draai de stop dan ook los en zag al wat het probleem (dacht ik!) was: een mini-pompje! 


Ik zou dus gewoon het flesje opensnijden. Euh, nee.. onmogelijk. Het flesje bestaat uit keiharde plastiek, nou ja dat zal wel zijn omdat het kwaliteit is hé? Wel, dan haal ik het overige product er toch gewoon uit met een oorstokje. Now, look at what I found!!!
Een groot flesje met een opening voor het product die niet dieper is dan 2cm..
..en niet breder dan 1cm. Vandaar dus het "mini-pompje" (dat eigenlijk niet eens langer kon zijn, want dan kon er al helemaal geen product in deze fles) en de "keiharde plastiek" (nu als je een laag plastiek hebt die zeker 1cm dik is, is het wel normaal dat deze keihard is).

UPDATE Dat kleine pompje blijkt een airless pomp die ervoor zorgt dat je het product voor 100% kan opgebruiken (no need dus om die harde plastiek open te snijden). Het pompje zorgt ervoor dat al het product naar boven wordt gestuwd en dat de verpakking vacuüm wordt getrokken. Sampar heeft onlangs ook het formaat voor haar verpakkingen aangepast (van 30 naar 50ml) en de formule versterkt. De prijs is echter wel dezelfde gebleven.

Ik was erg teleurgesteld toen ik het flesje opendraaide en zag dat alles op was. Door de grotere verpakking zou de Hâlé Simple nu wel langer meegaan. En het flesje bevatte dus ook echt 30ml dankzij het pompsysteem. Vergeet dus alles wat je hiervoor gelezen hebt en bezoek gerust mijn andere review met niets dan lof over de Hâlé Simple. Je hoort het al, ik ben alweer verkocht. Binnenkort schaf ik me een nieuw flesje aan (Clear skin, here I come!).

xoxo

Sofie


9 reacties:

Elien zei [Beantwoorden]

Amai ja, dit zou ik nu ook niet meer kopen hoor! Dan betaal je al zoveel...

Bellachique zei [Beantwoorden]

Hmm, ik vind het wat dubbel. Als je een product koopt ga je toch normaal gezien niet af op het uiterlijk van een verpakking maar eerder voor de feiten, zoals kijken hoeveel ml er in een product zit? Dat staat er altijd op en dan ga je zien of de prijs wat in verhouding staat tot het product en of je het waard vindt om daar het geld aan te geven. Begrijp me niet verkeerd, ik snap je frustratie, ik heb vroeger ook die fouten gemaakt, en daarom is het altijd slim om te kijken hoeveel er nu eigenlijk in zit. Het is idd heel erg bedriegelijk die verpakking, maar ze zijn sptijtig genoeg niet alleen!

beauties zei [Beantwoorden]

ik snap je frustratie

BeautyLoves zei [Beantwoorden]

Hangt er een beetje van af hoeveel ml er in dat potje zit. Verpakkingen zijn soms misleidend, maar de harde cijfers kijk ik wel altijd na.

Kaylani zei [Beantwoorden]

Wauw, ik ben het met je eens, dit zou niet moeten kunnen! Als ik het goed heb hoort er zelfs 30 ml in het flesje te zitten? Als dat zo is zou ik eens contact opnemen met Sampar en kijken wat ze erover te zeggen hebben Ö

Diana zei [Beantwoorden]

Kan het niet dat de bodem 'omhoog' komt elke keer je pompt? Kwestie van alles eruit te krijgen ;)

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Kan.. maar ik kan hem in alle geval nu niet meer naar beneden duwen dus lijkt me sterk maar ik sluit het ook niet uit :) En zelfs dan is de breedte nog altijd klein

Sofie zei [Beantwoorden]

Aiaiai, dat ziet er inderdaad niet goed uit! Echt jammer, zeker omdat je van het product op zich wel tevreden was ... :(

Anne zei [Beantwoorden]

Het filmpje zegt genoeg vind ik!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.