Chanel Les 4 Ombres Lagons


Hi beauties!

Een van de fantastische cadeaus dat ik voor mijn verjaardag kreeg was dit prachtig oogschaduwpalet van Chanel in Lagons.In het boekje staan onder andere manieren om het paletje te gebruiken

Ik kan eigenlijk heel kort zijn over dit palette: ik ben er weg van. De oogschaduwen voelen zeer zacht aan, zijn goed gepigmenteerd en blenden makkelijk. Ook vind ik het super dat ik eindelijk een palette heb met uitsluitend blauwe oogschaduwen. Vele merken maken 'blauwe' oogschaduwpaletten, maar dan zit er maar een echte blauwe kleur in en is de rest zilver, zwart of dergelijke. 

zonder flits
met flits
Voor de rest is het ook handig dat er vier kleuren zijn van licht naar donker. De lichtste kleur gebruik ik dan  meestal als highlighter, de tint die iets donkerder is op het hele ooglid, de nog donkerdere tint in de crease en de donkerste in de 'outer V'. Dat is zowat mijn standaard-werkwijze, maar je kan er natuurlijk ook anders mee te werk gaan. Je kan de donkerste kleur bijvoorbeeld als eyeliner gebruiken.

Hier zie je de uitkomst van mijn standaard-werkwijze. Ik gebruikte MAC Paintpot in Imaginary, van de Posh Paradise-collectie als eyeliner. Ik trok een zeer fijn lijntje zowel langs de bovenste als de onderste wimperlijn tot ongeveer de helft van mijn oog. Ik toon jullie foto's in een verschillend licht, want afhankelijk van het licht val het ene aspect meer op, dan het andere.

in kunstmatig licht

in fel natuurlijk licht
in kunstmatig licht
in fel natuurlijk lichtHebben jullie deze Chanel-quads al eens uitgeprobeerd? Wat denken jullie ervan?

xoxo

Sofie


5 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

inderdaad heel mooi :)

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Mooie kleuren. Ze staan je echt goed !

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Zelf ben ik niet zo'n fan van Chanel oogschaduw, ik vind ze nogal prijzig voor wat ze zijn...van de blushes ben ik dan wel weer fan!

't Zijn wel mooie kleuren trouwens!

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Mooie palette met leuke kleurtjes.
Liefs, xxxx

Vera zei [Beantwoorden]

Ik heb nog helemaal niks van Chanel, maar het ziet er prachtig uit!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.