Louis Widmer Eye Gel en Eye-Contour Cream


Ik moet eerlijk zijn: ik gebruik nooit een oogcrème of gel. De laatste tijd ben ik echter heel mijn skincare-routine op punt aan het zetten en word ik steeds nieuwsgieriger naar oogcrèmes of ooggels.

Onlangs kreeg ik dit bericht van Louis Widmer in mijn mailbox. Louis Widmer biedt een gamma oogomtrekverzorging aan voor dag en nacht. 's Ochtends is het de bedoeling om de Oogomtrek Gel te gebruiken. Deze antirimpelverzorging ontzwelt de gevoelige huid rond de ogen en zorgt voor hydratatie en verfrissing. De tube bevat 15 ml en kost 20€.

LOUIS WIDMER - EYE GEL - 15ML

's Avonds mag je verzorging dan weer iets rijker zijn en stelt Louis Widmer het gebruik van de Oogomtrekcrème voor. Deze crème zorgt voor een intensieve, regenerende antirimpelverzorging. Deze crème komt in een potje van 30ml en kost 25€.

LOUIS WIDMER - ANTI-AGING CREAM - EYE CONTOUR - 30ml

De erkende verkooppunten van Louis Widmer kan je hier opzoeken.

Bij heel veel ooggels of -crèmes staat 'antirimpelverzorging', ik denk dat ik hierdoor vaak de gedachte krijg dat ik het niet echt nodig heb. Langs de andere kant kan je misschien ook niet vroeg genoeg beginnen. Deze ooggel klinkt eigenlijk best goed, vind ik.

Heeft iemand al ervaring met een van deze producten?

xoxo

Sofie

5 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

dit product van LW heb ik nog niet gebruikt :)

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Vroeg begonnen is half gewonnen !

Inge en Steffen zei [Beantwoorden]

Ik heb dit een tijdje geleden gebruikt, en was er wel tevreden van. Persoonlijk verander ik bijna iedere keer van creme, want er werd mij ooit gezegd dat het beter is om niet te veel te wennen aan dezelfde ingredienten...
Maar nu overweeg ik weer om deze opnieuw te kopen

Marijke zei [Beantwoorden]

Deze heb ik nog niet getest. Maar de producten die ik al wel gebruikt heb van Louis Widmer vond ik super!!

Peggy Timmermans Visagie zei [Beantwoorden]

Toch maar doen Sofie! Er staat idd vaak anti-rimpel op maar het hydrateert ook gewoon de gevoelige uit rond je ogen, en dat is een must. Zo hou je de kraaienpootjes nog wat langer tegen :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.