Confessions Of A Testaholic: Lush Shower Jellies


Hoi Ladies!

Een tijdje geleden kocht mijn vriend me wat spulletjes bij Lush. Hij kreeg twee staaltjes van Lush Shower Jellies mee. Ik was superblij want ik had de jellies nog nooit uitgeprobeerd.

Gelée Essen'suelle

Plum Plum Pudding
Qua geur was ik niet gek op de jellies. De Plum plum pudding rook naar een mix van fruitige geuren en munt. Essen'suelle rook lekkerder, maar had toch ook niet meteen mijn favoriete geur. 

Toen ik de eerste keer een van de jellies teste had ik een te groot stuk van de jellie genomen. Hierdoor bleven er altijd jelly-stukjes over. Misschien een beetje een neurotisch trekje van me, maar ik wou echt dat alles schuim werd. Ik bleef dus de jellie tussen mijn washandje wrijven, maar tevergeefs. Wanneer je de jellie onder water houdt, verandert hij wel al snel in schuim. Je moet dus gewoon opletten dat je niet te veel neemt, anders zitten er dus nog koude stukjes jelly op je washandje. 

Was ik helemaal weg van de jellies? Nee.. het was leuk om ze eens uit te proberen maar ik vind het allemaal wat veel gedoe. Je moet de jelly dan nog even tussen je washandje wrijven zodat alles goed begint te schuimen. Persoonlijk gebruik ik dan liever douchegel.

Ben je het niet met me eens? Heb je andere ervaringen? Of doe ik wat verkeerd? Please let me know.. want ik weet dat velen wel weg zijn van deze slijmerige vriendjes. Mijn moeder kreeg bovendien een gratis Jilted Elf Shower Jelly toen ze Lush-spulletjes voor mijn kerstcadeau bestelde. Ik heb dus nog een shower jelly staan..

Wat vinden jullie van de Lush Shower Jellies? Is it loveee? Of toch niet?

xoxo

Sofie

7 reacties:

xcharr zei [Beantwoorden]

Ik heb er ook eentje.
heeeerlijk!x

beauties zei [Beantwoorden]

nog niet gebruikt :)

Valley Doll zei [Beantwoorden]

De shower jellies heb ik nog nooit gebruikt maar lijkt me een beetje onhandig. Doe mij maar good old shower gel :d !

my very own lookbook zei [Beantwoorden]

ik heb er eentje! hij ruikt zoo lekker!
xoxo

Aulie zei [Beantwoorden]

Ik knip de mijne altijd in stukjes, gewoon met een schaar. Dan kan je heel gemakkelijk een stukje pakken. En dan in een zo'n badbloem sponsding stoppen en even opschuimen. Met een washandje vind ik ze ook niet fijn. Maar in zo'n spons schuimen ze geweldig en gebruik ik ze met veel plezier.

Anoniem zei [Beantwoorden]

Ik heb de jelly zelf nog niet geprobeerd maar ik hou niet zo van de textuur dus het gaat er waarschijnlijk ook niet van komen :

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Dat klinkt mij inderdaad veel gedoe! Geef mij maar heerlijk geurende douchegels! Ik zeg nee tegen zeep en varianten ;-) (voorlopig dan, ik ben altijd klaar om overtuigd te worden!)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.