WIN: 2x Duo-filmtickets en een OPI "Little Romantics" mini-set


OPI Belgium organiseert momenteel een FB-actie waarbij je twee keer een duo-filmticket en een OPI "Little Romantics" mini-setje kan winnen. OPI wil met deze actie haar tweede samenwerking met Sony Pictures vieren. De eerste samenwerking resulteerde in de Burlesque-collectie, de tweede in de Spiderman-collectie die in mei in de winkels ligt.

Het duo-filmticket is voor de film "The Vow", een romantisch drama dat vanaf 9 mei in de Belgische bioscopen te zien is.


In de film wordt het leven van het pasgetrouwd stel Page (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum) compleet verwoest door een dramatisch ongeval. Wanneer Page na enkele dagen coma ontwaakt, blijkt dat ze aan geheugenverlies lijdt.  Leo probeert er vervolgens alles aan te doen om het hart van zijn vrouw terug voor zich te winnen…

Daarbovenop zou je dan ook nog het "Little Romantics" mini-setje krijgen, dat drie lakjes en een topcoat bevat (Sweet Heart, Alpine Snow, Princesses Rule! en een Rapidry Top Coat).


Wat moet je nu doen om dit allemaal te winnen?

Maak een foto van jouw meest romantische OPI)nagellakcreatie en verstuur deze samen met het antwoord op onderstaande schiftingsvraag en al je contactgegevens naar de OPI Facebook-pagina. Let wel: de OPI flesjes moeten in beeld zijn op de foto.

Schiftingsvraag: Welke kleur uit de OPI Holland collectie werd tot nu toe het meeste verkocht? (Surf naar de website www.opi-belgium.be of www.opi.lu  voor een overzicht van de Holland collectie)7

De wedstrijd loopt tot 18 april (24u) en is enkel geldig voor mensen uit België en Luxemburg (minderjarigen mogen ook meedoen mits toestemming van de ouders). 

Op donderdag 19 april post OPI een album van alle ingezonden creaties op haar pagina. Tot 23 april kunnen mensen dan stemmen op hun favoriete creatie. De twee personen wiens creatie de meeste "likes" kreeg en die een juist antwoord gaven op de schiftingsvraag zijn de winnaars. Op dinsdag 24 april worden zij bekendgemaakt op de OPI Facebook-pagina.

Ik zou zeggen: haal jullie romantische OPI-kleurtjes maar boven en wees creatief! Ikzelf ben hier geen held in maar ik kijk alvast uit naar jullie creaties!

Wie gaat zijn kans wagen???

Veel Succes!

xoxo

Sofie

2 reacties:

beauties zei [Beantwoorden]

ben ook benieuwd :)

Elien zei [Beantwoorden]

Ik heb maar 1 OPI-lakje dus een deelname is niet voor mij weggelegd :D Wel een leuke wedstrijd!

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.