Nieuw bij NUXE!


Nuxe is gespecialiseerd in aromatherapie en fytotherapie (kruidengeneeskunde). Alle producten bestaan uit  natuurlijke ingrediënten en zijn parabeenvrij.  De naam 'NUXE' is een samenstelling van de woorden Natuur en lUXE. Naast natuurlijkheid staat het merk ook voor plezier en glamour.

Een van de bekendste producten van Nuxe is de Huile Prodigieuse. Deze verzorgingsolie voedt, herstelt en verzacht de huid dankzij haar uitzonderlijke concentratie van 6 plantaardige oliën. Het is een droge olie zonder siliconen die geen vettig laagje achterlaat. De olie is trouwens multifunctioneel en kan gebruikt worden voor gezicht, lichaam en zelfs haar. Is er nog iemand even benieuwd als ik?

Deze olie bestaat ondertussen al twintig jaar en dat moet gevierd worden. Nuxe komt daarom met een nieuwe, heldere verpakking in beperkte editie voor haar prestigieuze olie. 

Verstuiver van 100ml - 39€

Nuxe komt dit jaar ook uit met haar eerste deodorant met minerale efficiëntie. Deze deodorant neutraliseert geurtjes, reguleert de transpiratie en beschermt de huid. Door de kalmerende en verzachtende werking is deze deo geschikt voor alle huidtypes. Evenals de olie, is deze deodorant parabeenvrij. Hij bevat bovendien ook geen alcohol.

Roller-deodorant 50ml - 9€ (richtprijs) 

De producten van Nuxe zijn te verkrijgen bij de apotheek en de parafarmacie. Ik ben alvast superbenieuwd naar deze twee producten. Beiden klinken erg veelbelovend.

Iemand al ervaringen met deze producten?

xoxo

Sofie



3 reacties:

Anoniem zei [Beantwoorden]

De olie vind ik erg goed ! Ben wel benieuwd naar de deo !

Elien zei [Beantwoorden]

Ik heb nog niks van dit merk geprobeerd maar het klinkt wel veelbelovend :)

Laura. zei [Beantwoorden]

Ik heb nog niets van dit merk, maar het lijken me wel fijne producten
ik volg je via bloglovin, volg je me terug? xx

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.