Nieuw: Sigma Performance Eyes Kit


Sigma is de laatste tijd goed bezig met het vernieuwen en uitbreiden van haar assortiment. Mij hoor je alvast niet klagen want deze kwasten zijn fantastisch en hebben een degelijke prijs. Oorspronkelijk vond ik de prijs vrij hoog maar als je in een set de prijs per kwast bekijkt, merk je dat er een goede prijs/kwaliteit-verhouding is.

Nu komt Sigma uit met de Performance Eyes Kit, een 8-delige kwastenset voor de ogen. Je vindt er zowat elke kwast in die je voor een ooglook kan nodig hebben, klinkt goed he?

                                                           

Uiteraard kan je de kwasten gebruiken voor de toepassing die je het best uitkomt, maar Sigma zet je alvast op pad. Dat is altijd handig aangezien je soms bij een kwast denkt "Wat moet ik daar nou mee?". 


De eerste kwast die je ziet is de E11 - Eyeliner brush. Met deze kwast kan je zowel langs de bovenste of onderste wimperlijn eyeliner aanbrengen. Ook voor precieze afwerkingen zoals winged eyeliner is deze zeer geschikt.


De E16 - Tightline Liner is ontworpen om gel-, crème- of poederproducten langs de bovenste wimperlijn aan te brengen.


De E17 - Waterline Liner heeft hetzelfde doel als de E16, maar dan voor de waterlijn.


Zoals de naam al verklapt is de E21 - Smudge Brush een smudge kwast waarmee je harde lijnen kan vervagen langs de bovenste of onderste wimperlijn.


De E36 - Blending kwast is een kleinere blending kwast om oogschaduwen precies te blenden op kleinere plaatsen.


De E46 - Shader-Inner Corner verklapt haar doel door haar naam. Dit is een kwast om oogschaduw in de binnenste ooghoek aan te brengen.


Met de E47 - Shader Crease kwast kan je oogschaduw in de crease (oogplooi) aanbrengen of blenden.


De laatste kwast is de E56 - Shader-Lid kwast. Hiermee kan je zowel pressed als losse oogschaduw precies aanbrengen op het ooglid.

Zo dat waren de acht kwasten. Ik weet niet goed wat ik van deze set moet denken. Enerzijds vind ik het een goed idee dat je voor elke stap een andere kwast hebt, maar anderzijds denk ik dat je met een pak minder kwasten hetzelfde kan doen. Voor mensen die nog niet veel oogkwasten hebben en die graag een set willen met een kwast voor elke stap, zal deze set meer dan welkom zijn. Ook voor meiden die vaak zeer uitgebreide ooglooks doen kan deze set handig zijn.

Zelf ben ik er niet uit of deze set echt een toevoeging kan zijn voor mijn kwastencollectie. Momenteel loop ik er niet echt warm van maar misschien veranderd dat nog wel.

Wat denken jullie? Must-have of overbodig?

xoxo

Sofie6 reacties:

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Ik heb nog geen Sigma, maar wil wel graag :-) Mag ik es vragen waar jij die van jouw koopt?

Sofie (thebelgianbeautyreview) zei [Beantwoorden]

Bij beautybyelke.be =)

beauties zei [Beantwoorden]

handig :)

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Er zitten wel een paar handige kwasten tussen maar ik zou het ook niet als set aanschaffen.

Elien zei [Beantwoorden]

Ik zou hem wel willen! :)

MsAprilFish zei [Beantwoorden]

Ik ga me die set aanschaffen! :)

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.