Beautynews


De beautywereld staat echt niet stil. Mijn mailbox wordt overspoeld met leuke nieuwigheden, dus het werd weer eens tijd om jullie te updaten. Sit back, relax and get pen and paper (Just in case u see some wishlist-material).

Lady Gaga Fame
Lady Gaga brengt haar eerste parfum uit, helemaal in haar stijl. De parfum heeft een zwarte kleur, die gelukkig transparant wordt bij contact met de lucht, en een gouden dop die wel klauwen lijkt te hebben. Niet echt alledaags, maar dat is Gaga ook niet.
Eau de parfum € 29,50 (30ml) , € 39,50 (50ml),  € 69,50 (100ml)
Shower gel  € 19,50 (200ml)
Body lotion € 19,50 (200ml)





Kiehl's Aromatic Blends
Met Kiehl's Aromatic Blends reis je de hele wereld rond. Ze zijn namelijk geïnspireerd door de Franse Provence (Vijgenblad en salie), een woestijnoase in Marokko (Oranjebloesem en lychee), de ondoordringbare rimboe in Oeganda (Vanille en cederhout) en de rustige tuinen in Japan (Nashipeerbloesem en roze pompelmoes). Elke geur, verwerkt in het parfum, de douchegels en de bodylotion, bevat minder ingrediënten dan doorsnee parfums, maar bevat meer van elk hoofdingrediënt. Vanaf september verkrijgbaar! Ik ben vooral benieuwd naar de Marokko- en Japan-geïnspireerde versie.
Parfum 64€
Bodylotion 26€
Douchegel 24€



L'oréal Professionel Steam Pod
Samen met Rowenta lanceert L'oréal Professionel een de Steampod-stijltang. Deze stijltang is voorzien van een nieuwe technologie gebaseerd op stoom. Er is zowel een professionele versie voor kappers beschikbaar, als een versie voor de 'gewone' consument. Naast de steiltangen is er ook nog eens een Steampod-verzorgingsgamma, bestaande uit drie producten: twee gladmakingscrèmes (een voor gevoelig tot zeer gevoelig haar en een voor normaal tot weinig gevoelig haar) en een beschermend serum (voor beschadigd haar).
Steampod-dienst in het salon  prijs voor brushing + 5€
Steampod voor thuisgebruik  168,30€
Verzorgingsproducten 16,83€


Shu Uemura Volume Maker
Een borstel die je extra volume geeft, I'm all ears! De knop onderaan de borstel zorgt voor een gecontroleerde dosering van het poeder. Klik hier voor een video over deze magische kwast. Hij is al even verkrijgbaar maar ik had er nog nooit van gehoord. Prijs: 40,12€


Pronails Men Do Care
Propere handen vind ik heel belangrijk bij een jongen en daarbij horen ook propere nagels. Pronails komt nu met een gamma, specifiek naar mannen gericht. Enerzijds vind ik het een goed idee, anderzijds weet ik niet of ik mijn vriend met nagelproducten bezig wil zien. Wat denk jij?


Kiehl's Hair Oils
Kiehl's lanceert drie geconcentreerde leave-in behandelingen: een Strengthening and hydrating oil-in-cream met olijfolie en avocado-olie voor zeer droog haar, een Deeply restorative smoothing oil concentrate met arganolie en sesamolie voor kroeshaar en een Color protect shine infusing hair oil treatment met zonnebloem- en abrikozenolie voor gekleurd haar. Elk van deze formules heeft haar specifieke voordelen afgestemd op de noden van jouw haar. Nu verkrijgbaar voor 30€


L'oréal Paris Color Riche - Les Ombres
Een combinatie van vier harmonieuze kleuren die voor een prachtige ooglook kunnen zorgen. Er zijn 8 kleuren voor een smoky look, 2 voor een vurige, lumineuze blik en 2 voor een uitdagende, kleurrijke blik. Maar liefst 12 varianten, voor ieder wat wils dus! Nu verkrijgbaar voor 13,99€

Garnier Ultra Doux met zachte klei en cedercitroen
Een nieuwe shampoo én droogshampoo, een primeur voor Garnier, gericht op mensen met vettig haar. De absorberende eigenschappen van de zachte klei en de verfrissende en zuiverende werking van de cedercitroen maken een perfecte combinatie voor vettig haar. Vanaf september verkrijgbaar.
Shampoo 2,89€ (300ml)
Zuiverende droogshampoo 4,89€ (150ml)


Essie Herfstcollectie
Volledig geïnspireerd door de herfst, brengt Essie de Stylenomics-collectie uit. De collectie bestaat uit 6 leuke lakjes: miss fancy pants, recessionista, stylenomics, head mistress, don't sweater it en skirting the issue. Don't you just love the names? Prijs 13,99€
"Laten we stoppen met skirting the issue: stijl blijft een must, maar het is beter om een recessionista te worden ! Neem de leiding, net als een head mistress en pas je slimme en listige stylenomics toe. Op mijn nieuwe herfstkleuren zullen de mensen reageren met: “Ach, ze is een echte miss fancy pants!” Maar don’t sweater it - elegante pleziertjes, zoals deze kleuren zullen je het hele seizoen lang blij maken."




Kiehl's Facial Fuel No-shine Hydrator For Men
Kiehl's brings to you: een superabsorberende formule voor de vette mannenhuid. De unieke formule zorgt ervoor dat vet en glans te verminderen en ervoor te zorgen dat de huid er zuiver en stralend gezond uitziet. Nu verkrijgbaar voor 18€.


Weleda Amandel Gezichtsverzorging
De Weleda Amandel Gezichtsverzorging is bedoeld voor mensen met een gevoelige huid. Deze lijn brengt de huid tot rust en zorgt ervoor dat hij terug in balans is. Deze gezichtsverzorgingslijn is ontwikkeld vanuit het 'less is more'-principe, wat wil zeggen dat alle stoffen die mogelijk irriterend werken, weggelaten zijn. De Amandel Gezichtsverzorging wordt trouwens ook aangeraden voor tijdens de zomermaanden, ook aan mensen die geen gevoelige huid hebben.
Amandel verzachtende reinigingsmelk 8,95€ (100ml)
Amandel verzachtende gezichtsolie 14,55€ (50ml)
Amandel verzachtende gezichtscrème light 13,20€ (30ml)
Amandel verzachtende gezichtscrème 13,20€ (30ml)


L'oréal Paris Nail Art
We zien ze al een tijdje passeren in beautyland en ze zijn intussen echt een hype aan het worden: de nagelstickers. Het enige wat je ermee moet doen is de stickers kiezen die het beste jouw nagelgrootte passen, de stickers aanbrengen en dan het teveel eraf vijlen. Sounds easy, doens't it? Nu komt L'oréal ook met enkele leuke motiefjes: van een very in navy-motief tot een sexy slangen-motief. Wat deze stickers echter speciaal maakt is dat ze een 3D-effect hebben. Vanaf september verkrijgbaar voor 7,99€



L'occitane Bonne Mère
De Bonne Mère-producten van L'occitane bestaat uit twee soorten producten: op basis van melk (blauw) en op basis van honing (geel). De producten op basis van melk bevatten noten van katoenbloem, gevolgd door een gesuikerd hart en eindigend in een melknevel. Bij de producten op basis van honing wordt een parfum van amandelbloem, gecombineerd met noten van honing, lindebloesem en oranjebloesem. Elk product bestaat zowel in een melkvariant als in een honingvariant.
Gentle Body Wash 16€ (600ml)
Creamy Hand Wash 11€ (300ml)
Gentle Cream 14€ (75ml)
Soaps 3,5€ (100g)

Zo dat zijn weer wat nieuwtjes uit beautyland. De nieuwtjes blijven echter binnenstromen dus stay tuned voor de volgende editie van beautynews.

Welk nieuwtje spreekt jullie het meeste aan?

xoxo

Sofie

8 reacties:

Vera zei [Beantwoorden]

Fijne nieuwtjes! Ik ben erg benieuwd naar de parfum van Lady Gaga :)

MySuperSweetLife zei [Beantwoorden]

Leuk nieuws, kan niet wachten om de parfum van Gaga te testen!
xx

beauties zei [Beantwoorden]

amandel :D

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Het parfum van lady gaga wil ik echt eens proberen !

Sofie zei [Beantwoorden]

Ik wil alles van de Pro Nails for men lijn :D Niet voor mezelf hé, maar mijn vriend kan best een goede manicure gebruiken! (serieus, het ziet er echt niet goed uit :D)

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Twee nieuwtjes van L'Oreal die er héél interessant uitzien: de stijltang plus verzorging, en de nail art! Naar het Lady Gaga parfum was ik oorspronkelijk ook best benieuwd, tot ik hoorde dat twee van de ingrediënten bloed en sperma zijn. Waar of niet, mijn goesting is over ;-)

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

Ben benieuwd naar het nieuwe geurtje van Lady GaGa.
Liefs, xxx

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Ik ga voor de Garnier Ultra Doux voor vet haar, ben ik echt benieuwd naar! Ook de nagelstickers vind ik echt supertoffe printjes hebben :-)

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.