Shopsessed || Sans Online


De rubriek Shopsessed heeft zijn naam echt niet gestolen. Jullie zien ze hier regelmatig passeren en hebben waarschijnlijk al wel door dat shopping ook wel mijn obsession is. Ik kreeg van Sans Online een voucher van 30€ aangeboden om hun webshop uit te testen. Dat moet je mij geen twee keer vragen!

Sans Online is een Nederlandse webshop met casual merkkleding voor zowel mannen als vrouwen. De verzendkosten naar België zijn 7€ en dus niet echt laag maarrrrr vanaf 40€ wordt je bestelling gratis verzonden. Ik heb dan ook voor de laatste optie gekozen. Met zo'n mooie keuze aan kleding is het ook niet moeilijk om aan 40€ te komen hoor.

Ik bestelde 3 items: twee tunieken, eentje van Only en eentje van Vila en een tank top van Pieces. Ik heb mijn bestelling op een zondagavond geplaatst, ze werd maandag verzonden en woensdag kreeg ik ze aan. Zeer snelle verzending dus! I like it! Ik was ook aangenaam verrast met de verpakking van mijn pakket: geen doos of bubbelenvelop maar een stevige zak van Sans Online die ik daarna nog kan gebruiken!




Binnenin die zak, vond ik nog een plastiek draagzak van Sans Online. Altijd handig want in deze tijd waarin draagzakjes (in de meeste gevallen) betalend geworden zijn, is een gratis draagzakje meer dan welkom.



Let me start off met mijn tuniek van Only (19,95€), een mooie groene blouse met een leuke strik. Ik ben altijd op zoek  naar nieuwe kleurtjes in de hoop dat ze bij me passen en thank God, het past bij me. Ik heb even getwijfeld over de kleur maar het is zomer, dus grijs of donkerblauw (kleuren die ik al genoeg in mijn kast heb) kon ik me niet permitteren. De blouse zit lekker los, is very comfy en heeft onderaan een elastiek. De mouwen zijn trouwens driekwart mouwen. Zoals jullie zien is de top ook doorzichtig, wat niet meteen duidelijk was op de site maar geen probleem: staat supermooi met een wit topje onder. Dit is echt iets voor mij, dus don't be surprised als het volgende kledingstuk je van model aan deze doet denken :p



Hier zie je de tuniek van Vila (19,95€). Ik kon kiezen tussen zwart en wit, maar ging voor de witte. Again: het is zomer en ik heb al een gelijkaardige 'pulleke' in het zwart. Speciaal aan deze blouse zijn de vlindermouwen: ze zijn doorzichtig en maken de blouse net iets unieker.




Tot slot kocht ik nog een tanktop van Pieces. Voor 2,95€ kon ik deze echt niet laten liggen en zo'n top komt altijd van pas. Ik draag ze zowel op zichzelf als onder andere kledingstukken. Zoals jullie kunnen zien, is de top vrij lang maar dat vind ik wel goed, bijvoorbeeld om onder een ander kledingstuk te dragen dat ik liever iets langer had gewild.




Mijn eerste shopervaring bij Sans Online is in alle geval superpositief: snelle verzending, leuk en goed verpakt en geen problemen met verkeerde items/maten/... . Zeker een aanrader!

Kochten jullie al iets bij Sans Online?

xoxo

Sofie

10 reacties:

Delphine zei [Beantwoorden]

Het groene blousje is echt prachtig!

Vera zei [Beantwoorden]

De groene blouse is heel erg mooi! :)

Anoniem zei [Beantwoorden]

Die groen/blauwe bloes is echt mooi maar qua model helemaal niets voor mij. Daar ben ik te klein voor ;)

Nog nooit iets besteld bij hen, vooral omdat ik bang ben dat het niet zal passen. Winkels en maten...

Eva M. zei [Beantwoorden]

Ik kende de webshop al, zit er regelmatig es op rond te neuzen. Leuk geshopt !

Elien zei [Beantwoorden]

Die witte blouse vind ik prachtig!

AnnaSophia zei [Beantwoorden]

Och, allemaal pretty perfect!

beauties zei [Beantwoorden]

nog niets gekocht :)

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Mooie blousjes ! Ik kende de shop nog niet.

Marijke zei [Beantwoorden]

Leuk geshopt! Die blouses zijn echt mooi!

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Oh, de tanktop draag ik ook onder bijna alles als het er niet onderuit komt. Toch altijd handig als je ergens superwarm bent of gewoon voor een andere kleur eronderuit ofzo. I LIKE, en voor dat prijsje kon je hem inderdaad niet laten liggen. Mooie tunieken ook, perfect voor de zomer!

<3

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.