Shopsessed: Catrice feMALE en Action


Vandaag ging ik met mijn moeder en zus naar Action en Kruidvat. Ik nam wat spulletjes mee en wilde ze snel even aan jullie tonen. Een van de redenen daarvoor is dat ik jullie wou laten weten dat er in de Kruidvat aan de Keizershallen in Aalst nog veel spulletjes van de feMALE-collectie en Million Styles-lakjes van Catrice te verkrijgen zijn. Misschien handig voor mensen die niet te ver weg wonen en nog op zoek zijn naar enkele spulletjes.

Dit zijn alle spulletjes die ik kocht mijn moeder voor me kocht..


Bij Kruidvat nam ik de blush van de feMALE-collectie mee en een van de Duo Chalks in de kleur Love Me Gender. Bij Action nam ik een Pure Coconut Shampoo en Shower Creme mee, nagellak remover pads, neusstrips en hygiënische doekjes. De hygiënische doekjes leg ik aan mijn make-uptafel om mijn handen nog eens extra schoon te maken alvorens aan mijn make-up te beginnen.

Kopen jullie vaak spulletjes bij Action? 
Zijn er specifieke producten die jullie mij zouden aanraden?

xoxo

Sofie


6 reacties:

Eva M. zei [Beantwoorden]

Ik koop altijd in de action het Hegron haarserum en de verzorgende haarcrème. Oh en de Inecto coconut bodybutter ofzoiets, echt héééérlijk spul !

Pimpernell zei [Beantwoorden]

Ik koop regelmatig eens in de action, helaas is er geen dichtbij maar als ik er ben koop ik hun winkel leeg :-) Ik ben vooral fan van hun Hegron Haarproducten!

Elien zei [Beantwoorden]

Ben benieuwd wat je van die inecto-producten vindt! :)

beauties zei [Beantwoorden]

ik moet er dringen eens naartoe :)

Sofie zei [Beantwoorden]

In de Kruidvat blijven de LE's altijd een beetje langer liggen hé :) I love it :D

Anoniem zei [Beantwoorden]

Inecto is echt een leuk merk! Heb er zelf een handcreme van, super fijn (:

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.