Beautynews


Het is alweer even geleden, maar het aantal nieuwe beautyproducten is gewoon niet meer bij te houden. Hou je dus maar vast voor een overload aan nieuwe producten! Let's begin..

Essie's wintercollectie

Niet allemaal zeer winterachtige kleuren, maar daarom niet minder leuk. Eigenlijk staan alle kleuren uit deze collectie mij wel aan. De collectie bevat 6 lakjes: Beyond Cozy, Snap Happy, Leading Lady, She's Pampered, Butler Please en Where's My Chauffeur. Nu verkrijgbaar bij Di en Kruidvat voor 10,99€.


Caudalie Vinexpert

Caudalie, een van mijn favoriete skincare-merken, brengt een nieuwe lijn op de markt. Deze Vinexpert-lijn bestaat uit anti-huidverouderingsproducten met Resvératrol (uit de wijnstok). Resvératrol is een wereldwijd erkende molecule tegen huidveroudering. Nu verkrijgbaar bij de apotheek. 

Philosophy Be your Best

Ook Philosophy heeft een BB cream uitgebracht, genaamd Be your Best. Hij zorgt voor een gladde finish, hydratatie, verheldert de huid, bevat zonnebescherming (SPF30) en gaat huidveroudering en de ontwikkeling van pigmentvlekken tegen. Very promising! Be your Best is verkrijgbaar in twee tinten: light en medium en wordt exclusief verkocht bij Ici Paris XL. Prijs: 30,50€

Sisley Global Perfect Pore Minimizer

Hij ligt al even in de rekken, maar ik wou hem toch nog even vermelden. De Global Perfect Pore Minimizer is een gel-emulsie die alle oorzaken van verwijding van de poriën tegengaat. De gel werkt behandelend, corrigerend en preventief waardoor hij geschikt is voor jong en oud. Klinkt goed, maar je telt er wel 138€ voor neer.

L'oréal Excess Volume Million Lashes

Deze nieuwe mascara van L'oréal geeft zowel extra definitie als extra volume aan je wimpers. Het borsteltje en de formule zijn daar helemaal op afgestemd. Nu verkrijgbaar voor 16,99€


Lush Fun

Boetseerklei om je mee te wassen, het bestaat. Lush heeft deze multifunctionele boetseer-badzeep, de naam Fun gegeven. Een leuk weetje is dat bij elke verkochte Fun, 0,12€ naar een goed doel gaat. Fun is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost 9,95€.


Bourjois Volume Clubbing Black Jack Mascara

De Clubbing Black Jack Mascara van Bourjois maakt je wimpers mooi zwart met een gouden glans. Ideaal voor de komende feestdagen of gewoon voor een avondje stappen, natuurlijk. Nu verkrijgbaar voor 13,99€.


Nivea Inshower Body Milk en Body Lotion

Nivea introduceert twee hydraterende bodyformules voor onder de douche. Het werkt zoals een haarconditioner: na je gewassen te hebben, breng je de milk of lotion aan en spoel je je af. Je komt dus met een gehydrateerde huid uit de douche. Prijs: 4,69€


Rituals Scented Candles & Mini Fragrance Sticks

Geïnspireerd door de authentieke Oosterse tradities en met respect voor het milieu, brengt Rituals een reeks geurkaarsen en geurstokjes op de markt. Deze nieuwe limited edition-collectie is verkrijgbaar in 12 nieuwe geuren en een very pretty verpakking. Kaarsen: 17,5€. Mini fragrance sticks: 12€.



Zo dat waren weer enkele nieuwe en iets minder nieuwe producten (waaraan ik nog geen aandacht had geschonken op mijn blog).

Welk product spreekt jou het meest aan?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.