Shopsessed || KikoIk ging onlangs met school twee dagen naar Keulen. Nee, niet om te profiteren maar voor ons internationaal marktonderzoek. Uiteraard vond ik toch nog wat tijd om in de winkels rond te neuzen. Ik was sowieso van plan om bij Kiko langs te gaan maar door drie bezoekjes (elke keer had een van de meisjes spijt dat ze dat ene product niet meegenomen had) aan de Kiko-winkel is mijn shoplog nogal uitgebreid geworden. Laten we er dus maar direct aan beginnen.Laten we beginnen met de lakjes. Een van de lakjes komt uit en limited edition-collectie, genaamd Lavish Oriental. Die collectie sprak me heel erg aan, dat zal je nog wel merken aan deze shoplog. De holiday-collectie lag ook al in de winkels, maar was me net een tikje te glitterig. Het LE-lakje is een holografisch lakje in kleur 399 en kostte 4,90€. Het paarse lakje heeft nummer 263 en kostte slechts 1,5€, er was een promotie aan de gang op sommige lakjes en glossjes.


Ik kocht ook een oogschaduw palet uit de Lavish Oriental-collectie. Ik ging voor het Colour Seduction palette in 02 Sensuous Burgundy (12,90€). Next up: een Pure Pleasure Creamy Blush (9,90€) uit diezelfde collectie. Ik ging voor de kleur 01 Bejeweled Sand, een zeer mooie neutrale kleur.


En we gaan verder met diezelfde collectie. Ik kocht ook nog een Lavish Lips Creamy Lipgloss in 03 Soft Red (6,90€), die mij meteen aan de Clinique Chubby Sticks liet denken.


De laatste items uit deze collectie zijn twee oogpotloden: de Smoky Eye Pencils in 01 en 03 (6,90€).

Ik kocht ook nog een oogpotlood uit de vaste collectie: het Glamorous Eye Pencil in 413.

De volgende items uit de vaste collectie zijn twee glossjes, die ook in promotie waren. Ik kocht de Extra Volume Lip Gloss in 10 en 15 voor 3€/stuk.Het laatste item dat ik kocht, zat ook in een aparte collectie maar ik weet niet of deze limited edition is. Ik kocht de Water Eyeshadow in 203 (8,90€), de Kiko-versie (en veel budgetvriendelijkere versie) van de MAC Extra Dimension oogschaduwen.Zo, een heleboel spulletjes (I know) maar ik moest ervan profiteren. Ik ben niet elke dag in Duitsland hé. In ieder geval: als je in Keulen bent, ga dan zeker naar de Kiko winkel. Het is echt wel de moeite waard.

Welk product vind jij het mooist?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.