Persdagen O'serieux


Jullie konden al lezen over mijn toer langs de Antwerpse persbureaus. In Brussel ging ik bij slechts een persbureau langs: O'serieux. Het was eerlijk gezegd grotendeels een ontdekkingsreis van allerlei nieuwe merken. 

De eerste nieuwe merken die ik tegenkwam waren Ebel en Louis Erard, twee luxe-uurwerkenmerken.
 Daarna ging ik verder naar de stand van Esprit, waar ik hun uurwerken kon bewonderen..


Er waren ook tal van mooie juwelen te zien. Er waren echter zo veel merken dat ik ze niet meer uit elkaar kan houden. Bij sommige juwelen zie je de naam van het merk bijstaan, maar de andere kan ik niet meer linken aan een specifiek merk. 

Als jullie van een bepaald stuk, het merk willen weten. Laat dan een comment achter of stuur een mailtje, dan vraag ik het voor jou even na bij het persbureau. 

Wat me ook meteen opviel, waren de handtassen van Steven Deduytsche. Erg mooie tassen, als je 't mij vraagt. Gezien de prijs, blijft het voorlopig nog bij kijken maar wie weet, later misschien..


Dan was het tijd voor wat verzorgingsproducten van Kruidvat. Links zien jullie de Pure-lijn, een soort van Kruidvat-Clearasil. In het midden zien jullie de natuurlijke lijn van Kruidvat en rechts zien jullie enkele haarverzorgingsproducten. 


En dan een lijn van Kruidvat die ik eigenlijk nog nooit gezien had, maar wat zijn de verpakkingen schattig. Allemaal in potjes en flesjes die zeer nostalgisch aandoen.Een ander nieuw merk waarmee ik kon kennismaken is Corymer: een zeer betaalbaar Belgisch skincaremerk dat al haar ingrediënten uit de zee haalt.


Als je flesje leeg is, hoef je alleen een refill (het witte gedeelte met ronde onderkant) te kopen: goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. 


Ice Watch was uiteraard niet nieuw voor mij. Hier zien jullie twee van hun collecties.
Ice Watch heeft nu ook een nieuwe applicatie ontwikkeld voor in haar verkooppunten. De klant gaat voor de camera (links onderaan) staan. Vervolgens voert de applicatie een scan uit van de kleuren die de klant draagt. Op basis daarvan worden verschillende modellen in aangepaste kleuren aan de klant voorgesteld.


Geurkaarsen, ik kan er de laatste tijd maar niet genoeg van krijgen. Deze luxe-exemplaren van Beluga stonden me dan ook meteen aan.


Wisten jullie trouwens al dat Philips in 2013 iets zoals de Clarisonic zal uitbrengen. Nu het concept is gelijkaardig, maar de werking daarom niet persé. Het gaat bij Philips niet om een sonische technologie maar om een gewone reiniger. Ik ben wel benieuwd naar de werking. De prijs zal niet al te ver uit de buurt liggen van de prijzen van de Clarisonic. Er is nog geen exacte prijs bekend, maar je mag toch zeker op een 150€ rekenen. 

Canderel heeft nu ook haar eigen Stevia-lijn, altijd handig om te weten.


Deze moest gewoon op de foto. Wat een hippe retro-radio heeft Philips nu gemaakt. Wel, het is eigenlijk een iPod-dock. De exacte prijs herinner ik me niet meer, maar ik weet wel dat hij nogal pricy was. 


Jane Iredale, ik had al over dit cosmeticamerk gehoord maar maakte er nog geen kennis mee. Het merk kan in België enkel bij schoonheidsspecialisten aangekocht worden.


Nog een merk dat enkel bij schoonheidsspecialisten verkrijgbaar is, is het skincaremerk Environ. 


Zo, een hele resem aan producten maar ik was blij dat ik al deze nieuwe merken kon ontdekken. 

Kende jij al deze merken al?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.