Shopsessed || Lorac Pro Palette


Als er één palet is dat je gewoon in je stash moet hebben, dan is het dit palet. Hoeveel ik ook hou van mijn Urban Decay paletten, dit palet is nog een tikkeltje beter. Why? Een rij matte oogschaduwen en een rij shimmer oogschaduwen met fantastische pigmentatie. Als je vooral van neutrale of smokey looks houdt en dus niet van al te kleurrijk, heeft het Lorac Pro Palette alles wat je nodig hebt.

Net zoals bij UD-paletten krijg je een extraatje bij je palet. In dit geval is dat een oogschaduwprimer, ik ben benieuwd of hij even goed is als de UD Primer Potion.
Het palet zelf is zwart met zilveren letters. Spijtig genoeg is het gemaakt uit hetzelfde materiaal als bijvoorbeeld Nars-doosjes waardoor het palet snel vuil zal worden.

Een groot voordeel is dat het palet zeer compact is, nog geen centimeter dik: heel travel-friendly dus. Zoals ik al zei, is er nog een ander groot voordeel: een evenredige verdeling tussen matte en shimmer oogschaduwen. Het palet bevat namelijk 16 oogschaduwen waarvan 8 matte (bovenste rij) en 8 shimmery (onderste rij).
Zoals jullie kunnen zien is er een mooie variatie aan kleuren: bruine tinten, gouden tinten, mauve tinten, kopertinten en zelfs een zilver. Ideaal voor een zeer neutrale look of mooie smokey eyes. De pigmentatie is trouwens even goed als die van Urban Decay oogschaduwen, ik ben echt meer dan onder de indruk!


Ik vind het zo spijtig dat Lorac niet in België of Nederland te verkrijgen is, ik heb al zo veel goeds over het merk gehoord en nu ik dit palet heb, ben ik alleen maar meer benieuwd. Ik ken ook geen enkele webshop  die Lorac verkoopt en naar België verzendt, dus voor Lorac-producten is Ebay the place to be (hoewel ik moet zeggen dat er niet zo veel van Lorac wordt aangeboden). 

Dit is in ieder geval een van mijn beste aankopen ooit! Als ik één palet moest kiezen uit mijn collectie, zou het dit palet zijn.

Kenden jullie Lorac al?
Hebben jullie al iets van Lorac geprobeerd?

xoxo

Sofie

2 reacties:

Rosa de Raad zei [Beantwoorden]

Ik heb hetzelfde probleem dat deze moeilijk te krijgen is in Nederland. Van welke verkoper heb je hem gekocht op eBay? Ik vind eBay altijd wat onbetrouwbaar zeker als ze duurder of goedkoper zijn dan de originele prijs

Anoniem zei [Beantwoorden]

welke website verzend naar belgie??

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Mogelijk gemaakt door Blogger.