Deauty Oktober 2012 || So worth it!Ja! De eerste officiële Deauty box is binnen, de vorige was nog een pre-launch versie dus wisten we eigenlijk niet goed of de kwaliteit wel zo hoog zou blijven maaaar.. so far, so good! Het enige wat ik kon denken toen ik de doos zag, is: Gaat hij nu echt zo goed zijn als de vorige keer? Nope! Nog beter! Deze box bevat maar liefst 3 full size producten en de andere zijn alweer luxe-staaltjes! Love it!
Biotherm, Shu Uemura, L'oréal en Kiehl's! Let's take a closer look..
 

 L'Oréal Paris - Mega Volume Collagene Black Smoke Mascara (full size)
Deze "mega volume, mega black, mega hold"-mascara komt haar beloftes na. Het gebogen borsteltje maakt je wimpers mooi met behulp van een gulle hoeveelheid collageen. Nog een ingrediënt: mat poeder. Het eindresultaat stelt niet teleur: een sexy smoky eye.
Full size: 16,99€

L'Oréal Paris - Color Riche Le Smoky Eyeliner n° 201 Black Velour (full size)
Bij een smoky eye hoort, naast mascara, uiteraard ook een mooi zwart oogpotlood.. Deze Smoky Eyeliner kan zowel het buitenste als het binnenste lijntje om het oog benadrukken. Dankzij het smudging kwastjekan het zwarte lijntje verlengd en uitgeveegd worden over het hele bewegende ooglid, om zo een sexy, smoky eye te creëren die de hele avond mooi blijft zitten. En zo hoort dat.
Full size: 10,99€


Biotherm Clarifying Exfoliating Gel for normal/combination skin (20ml)
Deze mooie tube bevat een zachte scrub die onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd, om zo de huid te laten stralen en voor te bereiden op verdere verzorgingen. Wie een normale of gemengde huid heeft kan hem dagelijks gebruiken; de huid blijft niet 'gestript' achter, wel lekker verfrist. Aanbrengen op de vochtige huid en met de vingers inmasseren. Even afspoelen en je kunt meteen opvolgen met je eigen lotion en verzorging.
Full size (150ml): 21,90€

Biotherm Blue Therapy Serum (10ml)
Volgens jouw beautyprofiel is dit serum dat zichtbare verouderingsverschijnselen tegengaat (bye bye rimpels, vlekken en verlies van stevigheid) misschien niet 100% voor jou geschikt. We konden echter niet weerstaan aan zoveel goedheid in een potje. Een hoge concentratie aan algen- en planktonextracten, een vloeibare, frisse en diepgaande textuur smelt op de huid en laat een hydraterend laagje achter. Als dit inderdaad niets voor jou is, doe 'm dan zeker cadeau aan een vriendin die er wel wat aan heeft. 's Morgens en 's avonds aanbrengen op de gereinigde, make-up-vrije huid, voor je gezichtscrème. Meer dan een paar druppeltjes heb je niet nodig.
Full size (30ml): 50,70€


Kiehl's Lip Balm #1 (full size)
Wie classic beautyproduct zegt, denkt aan deze Lip Balm #1, de balsem die Kiehl's eeuwige roem schonk. Compact, makkelijk te gebruiken - ideaal dus om je lippen te beschermen tegen de wind en kou die de seizoensverandering met zich mee brengt. Je moet deze balsem na het aanbrengen trouwens even de tijd geven om in te trekken. Wat ook kan, is een kleine hoeveelheid bovenop je lipstick aanbrengen, in het midden van de lip: instant shine. Pucker up, girls!
Full size: 8€


Shu Uemura Art Of Hair - Essence Absolue Nourishing Protective Oil (30ml)
De Essence Absolue is de moderne versie van een goed bewaard geisa-geheim. Dit wondermiddeltje combineert de rijke eigenschappen van camellia-olie met een superlichte finish. Als allereerste haarolie startte hij een ware revolutie. Breng de olie aan voor een wasbeurt en het beschermt je haar, terwijl je het ook als verzorging kunt aanbrengen op droge puntjes (uitspoelen is niet nodig). Je haar wordt niet alleen gladder en soepeler maar glanst ook als nooit tevoren. Oh jawel, de uitdrukking 'weelderige lokken' gaat voortaan over jou.
Full size (150ml): 49€

De informatie onder elk product, is de informatie die Deauty op het kaartje bij haar producten steekt. Ik geef jullie deze mee zodat je wat meer uitleg krijgt over het product. 

Ik ga nog niet te luid roepen maar deze box is echt super! Als alles zo blijft, ben ik een very happy customer!

Wat denken jullie? Is Deauty zijn geld waard?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Blogarchief

Mogelijk gemaakt door Blogger.