Ikari Huidanalyse


Ikari is een nieuw cosmeticamerk, ontwikkeld door Dr. Karavani. Na jarenlang onderzoek ontdekte hij samen met een team van specialisten de taal van de huid. Tijdens dit onderzoek heeft men ook een hele reeks bestaande verzorgingsproducten getest, maar niets bleek te voldoen. Geen enkel product is ideaal voor een bepaalde huid, dat was de conclusie.

Ikari komt met nieuwe inzichten op vlak van de huid en deelt mensen niet in als: met een droge huid, met een vette huid, met een gemengde huid maar zoekt naar een oplossing op maat aangezien elke huid ook uniek is. (Sorry, de marketeer in mij verplicht het mij te zeggen: very 2012! Oplossingen op maat zijn iets waar de consument steeds meer naar op zoek is. Dikke pluim voor Dr. Karavani)


Je kan de Ikari-producten niet zomaar in de winkel kopen. Om de producten te ontdekken die geschikt zijn voor jouw huid, moet een huidanalyse gebeuren. Die huidanalyse gebeurt met het YourSkinType meetsysteem en vereist een zeer vernuftig apparaatje. De analyses kunnen enkel uitgevoerd worden door speciaal opgeleide Ikari-huidtherapeuten. Gene zever, dus maar wetenschappelijk onderbouwd en medisch verantwoord advies!


Ik was echt in de wolken toen ik hoorde dat ik een huidanalyse mocht laten uitvoeren. Het concept spreekt me namelijk erg aan. Voor de huidanalyse moest ik afzakken naar Carpe in Antwerpen. Carpe is een eshetisch centrum voor huidverzorging. Naast een huidanalyse, kan je er ook terecht voor acne-behandelingen en zelfs botox. 

Ik werd erg goed ontvangen door een vriendelijke dame, die mijn huidanalyse zou uitvoeren. Met het apparaat dat je hierboven kan zien testte ze o.a. de hydratatiegraad van mijn huid, de textuur van mijn huid (Gelukkig was er nog geen spoor van rimpeltjes te zien, thank you Lord!), mate waarin mijn huid sebum afscheidt, ... . Al die metingen resulteren dan in een unieke huidcode die ineens bepaalt welke producten voor jouw huid geschikt zijn. Good to know: je hoeft niet make-uploos over straat. De meting kan door je make-up heen gebeuren. Bij elke stap, kreeg ik een korte uitleg zodat het niet allemaal Chinees leek. Erg leuk want zo leerde ik ook meteen mijn eigen huid wat beter kennen. 

Achteraf kwam Dr. Karavani himself langs om mij nog wat meer uitleg te geven. Het viel me meteen op hoe gepassioneerd hij over zijn systeem spreekt en hoe hard hij erin geloofd. Hij trouwens niet alleen, op de site van Ikari zie je meerdere lofbetuigingen van deskundigen van over de hele wereld. 


Na afloop kreeg ik de geschikte producten voor mijn huid mee om te testen. Binnenkort laat ik deze aan jullie zien in een ander artikel. Ik sta in ieder geval te popelen om deze revolutionaire producten uit te proberen! Een huidanalyse is trouwens gratis, daarna kan je van thuis uit jouw producten bestellen via de site aan de hand van jouw huidcode. Voor meer informatie over Ikari, kan je hier terecht. Voor meer over Carpe, kan u hier terecht.

Kende jij het merk Ikari al?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Blogarchief

Mogelijk gemaakt door Blogger.