Persevent || Opening MUDstudioMUD of Make-up Designory is een merk van Amerikaanse bodem. Naast make-up heeft MUD ook haar eigen school met tal van opleidingen. De MUDschool is trouwens de grootste make-up school ter wereld! Goed nieuws voor ons want dit fantastische merk én haar school zijn nu ook in België te vinden! Ik ging samen met mijn beste vriendinnetje naar het openingsevent en kon alvast enkele foto's maken van de producten en het interieur.


De receptie vond plaats in de zaal ernaast, waar er ook make-up artists in actie te zien waren. For your information: het thema was Beauty & The Beast!Special guest en Beauty van dienst was Tania Dexters. Hier zie je haar met The Beast! Meer foto's vind je op de Facebook-pagina van MUD België.

Bron
Er waren ook enkel MUA's waarbij we ons konden laten opmaken. Ik heb dit niet laten doen, maar de lieve Frauke en haar vriendin wel. Wat vinden jullie ervan?
MUD heeft niet enkel een school maar ook een shop met fantastische producten. In de school worden trouwens niet enkel professionele opleidingen aangeboden maar je kan er bijvoorbeeld ook verschillende workshops gaan doen. Je betaalt dan niet voor de workshop, maar enkel voor de gebruikte producten. Een superleuk concept, als je 't mij vraagt! Meer info over de workshops vind je hier. Alles wat je hoeft te weten over de make-up school of de professionele opleidingen vind je hier. Ik ben in ieder geval enthousiast over dit nieuwe merk en benieuwd naar meer!

Bedankt voor de uitnodiging, Gianni! Heb me echt geamuseerd!

Casinoplein 5
8500 Kortrijk

Kenden jullie Make-up Designory al?

xoxo

Sofie

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Blogarchief

Mogelijk gemaakt door Blogger.