Lush Kerstcollectie 2012


Enkele weken geleden had ik de eer om de Lush Kerstcollectie in preview te ontdekken. Vrijdag ligt deze nieuwe en o zo gewilde collectie in de winkels, dus is het tijd om alle producten aan jullie te tonen. Neem alvast pen en papier voor het geval je wishlist-material tegenkomt.

Laten we beginnen met de grote publieksfavoriet: Snow Fairy douchegel. Alweer van de partij, maar met een extra-mooie verpakking. Deze bekende snoepjesgeur is verkrijgbaar in drie formaten: 100g (6,95€), 250g (13,95€) en 500g (20,95€). De alom geliefde Snow Fairy-geur is nu ook beschikbaar onder de vorm van een Magic Wand (8,95€), dit is een herbruikbare bubble bar (Princesses only!). 


Een van de nieuwe producten dit jaar is de Crackersnap (9,95€). Het concept hierachter vond ik echt supergoed gevonden: het is gewoon een echte cracker! Vanbinnen vind je een verrassing (herbruikbare bubble bar in de vorm van een krokodil), een mopje en een feestkroon terug. Een origineel cadeau voor jong en oud!De lieve Grietje van secondagenda.be showt de kroon  en de krokodil
Nog een nieuwe is de Midnight Massage massagebar (11,95€). Ziet hij er niet geweldig uit?


Candy Mountain bubble bar (4,95€), een klassieker, is ook dit jaar weer te verkrijgen maar hij is in een nieuw jasje gestoken: geen roze met wit meer, maar roze met groen. Ook deze heeft een snoepjes-vanillegeur, die zeker in de smaak zal vallen bij Snow Fairy-liefhebbers.


Christmas Eve (5,95€) is ook een bubble bar maar dit keer geen snoepgeur maar een mix van jasmijn en ylang ylang.


Naast bubble bars, bevat de collectie natuurlijk ook bath ballistics. Eentje die al enkele jaartjes meegaat en mijn absolute favoriet is, is So White (5,95€). Deze ruikt naar appeltjes, hmmmm!


De kerstcollectie bevat dit jaar ook twee nieuwe douchegels. Een daarvan is Twilight, de Twilight-bruisbal omgezet in vloeibare vorm. Verkrijgbaar in drie formaten: 100g (7,95€), 250g (15,95€) en 500g (27,95€).


De andere douchegel heet Ponche en is geïnspireerd door een Mexicaanse fruitpunch die gemaakt wordt van seizoensvruchten. Prijzen komen overeen met die van de Twilight douchegel.


De lipscrub uit de kerstcollectie van vorig jaar was not so good om het beleefd te zeggen. Lush heeft dan ook een slimme zet gedaan en brengt een nieuwe lipscrub uit: de Popcorn Lipscrub (9,45€). Er is zowel zout als suiker gebruikt in de scrub waardoor de smaak inderdaad erg dicht bij die van popcorn komt.


Een van de leukst uitziende producten is ongetwijfeld deze moustache of de Captain Bubblebeard bubble bar wand (8,95€).Een iets minder duidelijk product, is deze Santa's Sack bubble bar (7,95€). Dit zou dus de zak van de kerstman moeten zijn en als ge een effortke doet, ziet ge 't wel. De cadeautjes die in de zak zitten zijn trouwens herbruikbare bubble bars.


De Melting Snowman bath melt (3,95€) is ook een klassieker, maar hij heeft een nieuw geurtje gekregen. Spijtig, want ik vond de vorige geur lekkerder.


Iets wat je altijd kan gebruiken, is een goede scrub. Wel, here is Sandy Santa (5,95€). 


We komen stilaan bij de laatste producten aan. Deze Rocket (8,95€) herbruikbare bubble bar is de derde en laatste herbruikbare bubble bar in deze collectie. 


Nog een nieuwigheid is deze Father Christmas (5,95€). Hij zorgt voor een explosie van rood en groen in je bad en verrast je daarna met rode glitters. Ideaal om in de kerststemming te komen!


Ik wil jullie nog één nieuwigheid en twee klassiekers laten zien. Dat laatste nieuwtje is de Party Popper (5,95€), een bruisbal met een stukje zeep erin.


Dan nog de twee klassiekers. First up: Cinders bath ballistic (3,95€)


Last but not least: Golden Wonder (5,95€). Deze moet je gewoon proberen, alleen al om te zien wat hij met je badwater doet!


Naast alle goodies die jullie net zagen, bevat de kerstcollectie ook enkele zepen en een cleanser voor het gezicht. 

Heb jij iets op jouw wishlist?

xoxo

Sofie

8 reacties:

Redhotjillypeppers zei [Beantwoorden]

Alles eigenlijk :)

Liesbeth (candyandtreats) zei [Beantwoorden]

Bij mij gaat ook bijna alles op de wishlist behalve de badspullen want een bad hebben wij niet meer :-)
Sandy Santa en Snow Fairy staan het hoogst maar ik ben vrijdag niet thuis om te gaan kijken :( hopelijk zijn er nog wat dingen zaterdag!

<3

beauties zei [Beantwoorden]

twilight, snow fairy en candy mountain :D

beautyforgirls zei [Beantwoorden]

De showergels moet ik hebben.
Liefs,xxx

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Ik vond de Snow Fairy producten het leukst :-)

Valley Doll zei [Beantwoorden]

Ik ben minder fan van de Lush badproducten enzo maar zo'n Captain Bubblebeard moét ik hebben !

Marijke zei [Beantwoorden]

Ik wil alle showergels en uiteraard ook enkele bath goodies! :-)

Anoniem zei [Beantwoorden]

@beautyforgirls

test

Translate

Follow Me

Follow by Email

Ads

Blogarchief

Mogelijk gemaakt door Blogger.