Beautynews


Nog eens wat beautynieuws voor jullie. De beautywereld staat echt niet stil en al deze leuke nieuwtjes wil ik jullie echt niet onthouden.

Kiehl's Rosa Artica Eye
Dit is Kiehl's nieuwe oogbehandeling met als een van de ingrediënten de 'opstandingsplant'. Deze plant heeft haar naam te danken aan haar vermogen om meer dan twee jaar te overleven zonder water. Bovendien komt ze bij bewatering binnen enkele uren weer terug tot leven. Deze oogbalsem heeft dan ook als doel de oogcontour te revitaliseren voor zichtbaar jonger uitziende ogen. Verkrijgbaar vanaf oktober voor 43€.

Webshop The Make Up Spot
Jullie kennen vast en zeker Chantal van Bysjanty.nl. Wel, zij heeft nu haar eigen webshop The Make Up Spot. De merken die er momenteel verkrijgbaar zijn, zijn Barry M, Wet'nWild, Kleancolor en Orly.



Maybelline The Colossal Volum'Express Smoky Eyes Mascara
Een nieuwe mascara van Maybelline, ideaal om je wimpers op het niveau van je pretty smoky eyes te halen. Ik ben echt een fan van de mascara's van Maybelline dus ik twijfel er niet aan dat deze ook super zal zijn. Prijs: 13,49€


Maybelline Master Smoky Shadow Pencil
Bij de mascara die je hierboven ziet hoort natuurlijk ook een fantastisch oogpotlood voor smoky eyes. Dit oogpotlood is waterproof en heeft aan de andere uiteinden een sponsje om de kleur uit te blenden. Bovendien zou het ook 12uur op zijn plaats blijven. Verkrijgbaar in 5 tinten (Black, Brown, Navy, Violet en Grey) voor 10,99€.


DKNY Delicious Eau So Intense
De DKNY-appelparfums zijn jullie vast en zeker al bekend. De lijn breidt nu uit met twee nieuwe parfums: de geïntensiveerde versie van de twee originele DKNY Delicious parfums. Je hebt de Be Delicious Eau So Intense en de Fresh Blossom Eau So Intense. Prijs: 43,40€ (30ml) - 64,70€ (50ml) - 91,80€ (100ml)



ProNails Black Intensions Collection
Een supermooie, sexy collectie met drie fantastische lakjes. Ze zien er zooooo pretty uit! Prijs: 12,50€


Rimmel Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick
De Kate Moss lipstick-collectie ligt al een tijdje in de winkels en valt erg goed in de smaak. Nu komt Rimmel ook met een Kate Moss Matte Lipstick collectie. Wat Kate wou, is een mooie matte lipstick die niet uitdroogd. Vanaf oktober verkrijgbaar in zes verschillende tinten voor 9,49€.


GOSH BB Cream
Ook Gosh spring op de BB Cream-trein. De Gosh BB Cream bevat het actieve bestanddeel Phytosan, dat de gladheid en de stevigheid van de huid verbetert en lijntjes vervaagt. De BB Cream bevat ook SPF 15. Nu verkrijgbaar voor 12,99€.



Eyelure Naturalites Intense
Eyelure breidt haar bekende Naturalites-lijn uit met een Intense-versie. Deze Naturalites Intense zijn vollere, zwaardere nepwimpers die een superintense oogopslag garanderen. Verkrijgbaar bij DI vanaf 7,99€.


Kiehl's Anti-roos Duo-behandeling 
Deze duo-behandeling bestaat uit een Deep Micro-exfoliating Scalp Treatment (21,5€) en de Scalp Purifying Pyrithione Zinc Dandruff Shampoo (17€). Een mondvol, maar deze twee producten zouden ervoor zorgen dat je roosvrij door het leven gaat. De Treatment exfolieert op een zachte manier en maakt de schilfers los om de hoofdhuid voor te bereiden op de shampoo. De shampoo zorgt dan voor een diepe maar zachte reiniging. Verkrijgbaar vanaf oktober.

Max Factor Face Finity 3-in-1 Foundation
Deze langhoudende foundation is een combinatie van een primer, een concealer en een foundation. Bovendien bevat hij ook nog eens zonnebescherming, SPF 20. Prijs: 14,99€



Zo, dat waren alweer enkele nieuwtjes. Van de Gosh BB Cream mogen jullie binnenkort een review verwachten, deze heb ik namelijk al in huis gehaald. Verder ben ik het meest benieuwd naar de webshop,  de Maybelline-producten, de Kate Moss-lipsticks en de Kiehl's anti-roos behandeling.

Welke nieuwtjes spreken jullie het meest aan?

xoxo

Sofie











5 reacties:

Valley Doll zei [Beantwoorden]

De nieuwe Kiehl's oogcrème maakt me wel erg benieuwd !

beauties zei [Beantwoorden]

de Gosh bb cream en de Kate Moss lipsticks :)

Angelique zei [Beantwoorden]

Alweer een nieuwe mascara van Maybelline? De pencil lijkt me wel erg fijn! BB crème van gosh heb ik al en die is echt fijn!

Kiss and Make-up zei [Beantwoorden]

Maybelline blijft met nieuwe ideeën komen voor hun mascaralijn, geweldig... :-)

BeautyandStyling zei [Beantwoorden]

De BB cream van gosh en de face finity van max factor wil ik zeker eens proberen. maar die smokey shadow pencil is machtig !

Translate

Follow Me

Follow on Bloglovin

Ads

Blogarchief

Mogelijk gemaakt door Blogger.